4 Sterren camping 2018

Topvakantie op onze camping in Friesland

Op zoek naar de gezelligste camping in Friesland? Dan bent u bij Camping ’t Strandheem aan het juiste vakantie adres. Op de grens van Groningen en Friesland ligt onze camping, een gezellige familiecamping met alle faciliteiten voor jong en oud. Vanuit onze camping bent u binnen 5 minuten op de A7 en ligt heel Friesland en Grongen in uw handbereik. Denkt u aan een dagje zeilen op het Sneekermeer of een bezoek aan de het nationale park de Alde Feannen. Ook steden zoals Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Groningen zijn snel te bereiken. Kortom, uw camping in Friesland.

Camping voor gezinnen met tieners en rust zoekers

Camping 't Strandheem is dé camping voor gezinnen met tieners van Friesland. Zo is er een eigen jeugdhonk en een speciaal animatieprogramma voor tieners (hoogseizoen). Op het freegame sportveld worden vele activiteiten georganiseerd en kunnen de tieners hun energie kwijt. 's Avonds is er alle tijd om lekker te dansen in de disco of rustig te praten bij het kampvuur.

Maar ook voor rustzoekers is onze camping geschikt. Buiten de vakanties om is onze camping zeer geschikt voor mensen die rust zoeken en graag de natuur intrekken. De omgeving van onze camping is het waard om te ontdekken.

Kamperen of verblijven in een accommodatie?

Naast onze verschillende kampeerplaatsen kunt u bij Camping 't Strandheem terecht in één van onze chalets, lodges of mobile homes. Al onze accommodaties zijn volledig ingericht. Bij aankomst kan uw vakantie dan ook direct beginnen en u hoeft niet te slepen met spullen.

Verhuuraccommodaties Kampeerplaatsen

camping Friesland

Vanuit de camping bent u zo in Friesland

In de nabije omgeving is van alles te beleven. Vanaf de camping bent u binnen enkele minuten in Friesland. De provincie Friesland kunt u vanuit Camping 't Strandheem op vele verschillende manieren beleven. Huur een bootje, geniet van het zeilen, voel de Friese bossen van Bakkeveen of Appelscha, bewonder de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog, proef het Terpenland en ontdek de Friese steden en dorpen. Ontdekt u Friesland met de fiets, wandelend of gewoon met de auto? Het bezorgt u gegarandeerd veel vakantieplezier!