Topvakantie op onze camping in Friesland

Gezellige supercentrale camping in Friesland

Op zoek naar de gezelligste camping in Friesland? Dan is Camping ’t Strandheem misschien wel wat voor u! Nét voor de grens van Friesland vindt u onze camping Groningen. U rijdt binnen vijf minuten al het mooie Friese land binnen.

Heeft u zin om een dagje te zeilen op het Sneekermeer of wilt u een bezoek brengen aan het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen? Het is allemaal mogelijk! Ook steden zoals Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Groningen zijn snel te bereiken.

Ook leuk; bewonder de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. Een centralere camping nabij Friesland bestaat er haast niet! 

Camping voor gezinnen met tieners

Camping 't Strandheem is dé camping voor gezinnen met tieners in de regio. Tieners kunnen overdag gezellig samen bijeenkomen in het jeudghonk. In de avond zijn er genoeg dansmogelijkheden in de disco of kunnen ze lekker chillen bij het kampvuur. Tevens wordt er in het hoogseizoen een speciaal animatieprogramma opgezet voor tieners. 

Ook populair is ons altijd bruisende overdekte zwembad!

Camping in Friesland met veel faciliteiten

Naast alle leuke voorzieningen voor kinderen, zijn er natuurlijk ook genoeg voorzieningen voor het hele gezin. Camping 'T Strandheem beschikt over uitstekende standaardvoorzieningen, zoals het sanitair, een parkwinkel voor uw dagelijkse boodschappen, een visvijver om een hengeltje uit te gooien en een eetcafé & snackbar. Ideaal voor als u een keertje geen zin heeft om eten te koken. Naast een hapje en een drankje is het ook erg gezellig om even te blijven zitten en te genieten van het weer.

Verder is er een strandbad van ongeveer 30 hectare, waar de kinderen eindeloos plezier zullen beleven. Actief ingesteld? Doe dan mee met een sportspel op ons freegame sportveld. Basketballen, voetballen, tennissen.. er is van alles mogelijk. 

Ontdek het park

Camping Opende

Camping 't Strandheem is een camping in Opende. Centraal in het Noorden van Nederland, op de grens van Friesland en Groningen. Ideaal om het Noorden te ontdekken. Bezoek de steden en natuurgebieden van Friesland, Groningen en Drenthe. Deze centrale ligging biedt u de mogelijkheid om van alles te beleven. Leuke uitjes, gezellige steden en ontspannen in de natuur.

Camping Friesland

Voor de echte natuurliefhebbers

Als u wilt genieten van een ontspannen vakantie midden in de natuur, is onze camping nabij Friesland ook een heerlijke plek om te verblijven. Buiten ons hoogseizoen om is onze camping zeer geschikt voor mensen die graag even de rust willen opzoeken en de natuur willen intrekken. De omgeving van onze camping biedt mogelijkheden genoeg. Extra bijzonder; u kunt vanaf onze camping Friesland, Groningen én Drenthe ontdekken!

Camping Friesland

Kamperen of verblijven in een accommodatie?

Naast onze verschillende kampeerplaatsen kunt u bij onze tienercamping in Nederland terecht in een van onze chalets, lodges of mobile homes. Al onze accommodaties zijn volledig ingericht. Bij aankomst kunt u dus direct uw vakantie beginnen zonder met allerlei spullen te hoeven slepen!

Voor het échte kampeergevoel kunt u terecht op één van onze vele kampeerplaatsen. Ze zijn allemaal ruim opgezet, waardoor er ruimte genoeg is voor uw gezin, terwijl u geniet van de privacy. Van basis kampeerplaatsen tot kampeerplaatsen met privé-sanitair. Ook vakantiegangers met de camper zijn van harte welkom op de speciaal ingerichte camperplaatsen. Er is voor ieder wat wis, dus maak snel uw keuze en boek een kampeerplaats bij Camping 'T Strandheem!

Kampeerplaatsen

Liever iets meer luxe? Wij beschikken over een groot aanbod accommodaties, waardoor het misschien lastig wordt om een keuze te maken! Van een luxe safaritent met bedden, volledig ingerichte keuken en een eigen veranda, tot een mobilhome voor 6 personen die volledig zijn vernieuwd en opnieuw bekleed. Heeft u hulp nodig bij het boeken of wilt u graag advies voordat u uw keuze maakt? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Verhuuraccommodaties