Topvakantie op onze camping in Friesland

Gezellige supercentrale camping in Friesland

Op zoek naar de gezelligste camping in Friesland? Dan is Camping ’t Strandheem misschien wel wat voor u! Onze camping ligt nét voor de grens van Friesland in de provincie Groningen. U rijdt binnen vijf minuten al het mooie Friese land binnen.

Heeft u zin om een dagje te zeilen op het Sneekermeer of wilt u een bezoek brengen aan het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen? Het is allemaal mogelijk! Ook steden zoals Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Groningen zijn snel te bereiken.

Ook leuk; bewonder de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. Een centralere camping nabij Friesland bestaat er haast niet! 

Camping voor gezinnen met tieners

Camping 't Strandheem is dé camping voor gezinnen met tieners in de regio. Tieners kunnen overdag gezellig samen bijeenkomen in het jeudghonk. In de avond zijn er genoeg dansmogelijkheden in de disco of kunnen ze lekker chillen bij het kampvuur. Tevens wordt er in het hoogseizoen een speciaal animatieprogramma opgezet voor tieners. 

Ook populair is ons altijd bruisende overdekte zwembad!

Camping Friesland

Voor de echte natuurliefhebbers

Als u wilt genieten van een ontspannen vakantie midden in de natuur, is onze camping nabij Friesland ook een heerlijke plek om te verblijven. Buiten ons hoogseizoen om is onze camping zeer geschikt voor mensen die graag even de rust willen opzoeken en de natuur willen intrekken. De omgeving van onze camping biedt mogelijkheden genoeg. Extra bijzonder; u kunt vanaf onze camping Friesland, Groningen én Drenthe ontdekken!

Camping Friesland

Kamperen of verblijven in een accommodatie?

Naast onze verschillende kampeerplaatsen kunt u bij Camping 't Strandheem terecht in een van onze chalets, lodges of mobile homes. Al onze accommodaties zijn volledig ingericht. Bij aankomst kunt u dus direct uw vakantie beginnen zonder met allerlei spullen te hoeven slepen!

Verhuuraccommodaties  Kampeerplaatsen