Verhuur

Heeft u zelf geen carvan of tent? Of houdt u niet zo van kamperen? Dan is een lekker comfortabel verblijf in een van onze accommodaties aan te raden. Camping 't Strandheem beschikt over ruime accommodaties zoals de Aqua, Riviera, mobilhomes, Strandheem Lodges, tunneltenten en een Libra safaritent!  

Al onze accommodaties zijn huisdiervrij. Voor de accommodaties Aqua, Riviera, Mobilhome en de Lodge dient u een waarborgsom van €100,00 per accommodatie te betalen bij aankomst. 

Handige informatie tijdens uw verblijf 2020 

 

 

Kamperen

Op onze camping vindt u ruim 200 royale kampeerplaatsen van minimaal 100 m2, verdeeld over kleine veldjes. Er is dus altijd wel een plekje dat helemaal bij u past! U mag uw auto parkeren en uw huisdier mag ook mee (uiteraard als ze geen overlast veroorzaken).

Voor campers zijn er, naast een serviceplaats voor het laden en lossen van water, ook verharde plaatsen beschikbaar. Bovendien hebben wij goede verharde wegen met terreinverlichting en vindt u overal watertappunten.

Onze sanitaire voorzieningen zijn ruim opgezet, hygiënisch en voorzien van een babyroom en een gezinsdouche. Wilt u nog meer luxe? Reserveer dan uw kampeerplaats met privé-sanitair.

Handige informatie tijdens uw verblijf 2020