Nieuws

Komt u volgend jaar weer?

Geplaatst: 29-09-2022

Nu de herfst weer is begonnen kijkt u vast, net als wij, uit naar een nieuw vakantieseizoen. Nog even geduld... Al hebben we goed nieuws; u kunt namelijk alweer boeken voor 2023! Kies uw favoriete plekje voor volgend jaar vast uit en laat de voorpret beginnen!

Lees verder

Juni kampeermaand!

Geplaatst: 18-05-2022

Lekker weg in juni; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantiemaand.

Lees verder

Kijkzondagen 2022

Geplaatst: 25-01-2022

Wees welkom op onze kijkzondagen! Proef de vakantiesfeer en reserveer alvast je favoriete vakantieplekje.

Lees verder

Herfst vakantie of Herfst Arrangement

Geplaatst: 24-09-2021

Genieten van de herfst? Dat kan! Ontdek de rust en de natuur. Verken de omgeving te voet of op de fiets. Of maak een leuk uitstapje! Boek de herfstvakantie of ons herfst arrangement!

Lees verder

Maand september

Geplaatst: 10-08-2022

Maand september; in september is de rust wedergekeerd en kunt u optimaal genieten van de natuur en al het moois wat het u te bieden heeft!

Lees verder

Animatieprogramma's Meivakantie, Hemelvaart & Pinksterweekend bekend

Geplaatst: 29-04-2021

Tijdens je vakantie bij ons kun je je talenten laten zien of misschien wel verborgen talenten ontdekken! Zingen, dansen, sporten, spelletjes, speuren, knutselen..... We hebben in de meivakantie en met Hemelvaart & Pinksteren voor iedereen mega veel leuke activiteiten bedacht. En het is vakantie dus alles kan en mag!

Lees verder