4 Sterren camping 2018

De leukste tienercamping in Nederland

Tieners weten vaak heel goed wat ze willen. En misschien nog wel beter wat ze niet willen. Onze camping richt zich speciaal op gezinnen met kinderen en tieners. Bij camping 't Strandheem hebben ze genoeg om uit te kiezen. Zo is er in het hoogseizoen een speciaal animatieprogramma voor tieners. Maar ook de kleinere kinderen hebben een eigen animatieprogramma. Op camping 't Strandheem, de leukste tienercamping in Nederland, zijn elke vakantiedag voldoende leuke activiteiten te doen.

Heerlijk slapen op dé camping voor oudere jeugd

Geeft u de voorkeur aan kamperen of aan een luxere overnachting in een accommodatie? Wij bieden u de keuze uit beide. U kunt zelfs kiezen voor het overnachten in een Strandheem Lodge. Daarmee kampeert u met nét iets meer luxe. Tijdens vakanties en feestdagen bieden wij arrangementen aan. Daarmee kunt u het hele jaar door tegen een lager tarief vakantie vieren op onze camping voor oudere jeugd.

Kamperen Huuraccommodaties

Tienercamping Nederland

Een vraag of meer informatie?

Heeft u een vraag over een vakantie of onze tienercamping of wilt u extra informatie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen om het zo duidelijk mogelijk te maken.

Contact opnemen