De leukste tienercamping in Nederland

Ontdek de leukste tienercamping in Nederland

Tieners weten vaak heel goed wat ze willen. En misschien nog wel beter wat ze niet willen. Onze camping richt zich speciaal op gezinnen met kinderen en tieners. Bij camping 't Strandheem hebben ze genoeg om uit te kiezen. 

Niet één maar twee!

In het hoogseizoen is een speciaal animatieprogramma voor tieners, maar ook de kleinere kinderen hebben een eigen animatieprogramma. Jazker, wij hebben niet één, maar twee animatieprogramma's!

Op camping 't Strandheem, beter bekend als de leukste tienercamping in Nederland, kun je iedere vakantiedag meedoen met superveel toffe activiteiten!

Tienercamping Nederland

Ervaar het échte kampeergevoel!

De kampeerplaatsen bij Camping 't Strandheem zijn met minimaal 100 m2 zeer ruim opgezet. Ze zijn verdeeld over kleine veldjes, waardoor er altijd wel een plekje bij zit die helemaal bij u past. U mag uw auto parkeren en zelfs uw trouwe viervoeter mag mee! Wij beschikken over de volgende kampeerplaatsen:

Komt u ons bezoeken met de camper? Ook dan bent u van harte welkom op onze camping! Naast een serviceplaats voor het laden en lossen van water, zijn er ook verharde plaatsen beschikbaar. Zo weet u zeker dat uw camper stevig staat en niet wegzakt. Daarbovenop hebben wij goede verharde wegen met terreinverlichting en vindt u overal watertappunten.

Ontdek onze toffe Strandheem Lodge

Geeft u de voorkeur aan een kampeervakantie of aan een luxere overnachting in een accommodatie? Wij bieden u de keuze uit beide. U kunt zelfs kiezen voor een heerlijke overnachting in een Strandheem Lodge. Daarmee kampeert u met nét iets meer luxe.

Tijdens vakanties en feestdagen bieden wij diverse arrangementen aan. Daarmee kunt u het hele jaar door tegen een lager tarief vakantie vieren op onze camping voor oudere jeugd. Dubbel feest!

Kamperen Huuraccommodaties

Een aantal leuke faciliteiten op een rijtje

  • Overdekt zwembad;
  • Strandbad;
  • Jeugdhonk;
  • Disco;
  • Sportveld;
  • Wi-Fi.

Tienercamping Nederland Jeugdhonk

Ontdek de omgeving!

Naast de gezelligheid en leuke faciliteiten op de camping zelf, raden wij u ook zeker aan om de omgeving te verkennen. Er is namelijk van alles te doen, van rustige activiteiten, tot actieve uitstapjes. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is in de omgeving te doen! Ga op zoek naar adrenaline in Attractiepark Duinen Zathe, beleef waterpret in Aqua Zoo, beleef de bruisende binnenstad van Groningen, of verken het prachtige Lauwersmeer per boot!

Beleef de leukste uitstapjes!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over een vakantie of onze tienercamping of wilt u extra informatie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen om het zo het een en ander duidelijk te maken.

Tienercamping Nederland