De leukste tienercamping in Nederland

Uw tieners weten vast vaak heel goed wat ze willen; en misschien nog wel beter wat ze niet willen! Wij richten onze camping daarom speciaal op gezinnen met kinderen en tieners. Bij camping 't Strandheem heeft uw tiener genoeg om uit te kiezen. 

Ontdek de leukste tienercamping in Nederland

In het hoogseizoen is een speciaal animatieprogramma voor tieners, maar ook de kleinere kinderen hebben een eigen animatieprogramma. Jazeker, wij hebben niet één, maar twee animatieprogramma's! Is dat eens boffen.

Op onze camping 't Strandheem, beter bekend als de leukste tienercamping in Nederland, kunnen jullie iedere vakantiedag meedoen met superveel toffe activiteiten! Jong en oud maken hier volop plezier.

Tienercamping Nederland

Ervaar het échte kampeergevoel!

Komen jullie met eigen kampeermiddel? De kampeerplaatsen bij Camping 't Strandheem zijn maar liefst minimaal 100 m2. Ze zijn verdeeld over kleine veldjes, waardoor er altijd wel een plekje bij zit die helemaal bij jullie wensen past. Jullie gezinsauto mag hier zelfs geparkeerd worden en ook een eventuele gezinshond mag gewoon mee! Jullie kunnen kiezen uit de volgende kampeerplaatsen:

Komen jullie liever met de camper? Ook dan is onze camping jullie vakantiebestemming! Naast een serviceplaats voor het laden en lossen van water, zijn er ook verharde plaatsen beschikbaar. Zo weet u zeker dat de camper stevig staat en niet wegzakt. Daarbovenop hebben wij goede verharde wegen met terreinverlichting en vinden jullie overal watertappunten op onze tienercamping in Nederland.

Ontdek onze toffe Strandheem Lodge

Geven jullie de voorkeur aan een kampeervakantie of juist aan een luxere overnachting in een accommodatie? Wij bieden jullie beide keuzes aan, want ieder gezin met tiener heeft andere wensen voor een vakantie met tieners. U kunt zelfs kiezen voor een heerlijke overnachting in een Strandheem Lodge. Daarmee kampeert u met nét iets meer luxe.

Kamperen Huuraccommodaties

Profiteren van dubbel feest? Tijdens vakanties en feestdagen bieden wij diverse arrangementen aan. Daarmee kunt u het hele jaar door tegen een lager tarief vakantie vieren op onze camping voor oudere jeugd. Hoe fijn is dat?!

Ontdek de omgeving!

Ookal hebben tieners vast niet altijd zin om van de tienercamping af te gaan; na een ontdekkingstocht van onze omgeving moeten ze wel tevreden zijn! Naast de gezelligheid en leuke faciliteiten op de camping zelf, raden wij jullie zeker aan om de omgeving te verkennen. Er is namelijk van alles te doen voor jong en oud. Denk aan rustige activiteiten, maar ook actieve uitstapjes. Jullie kunnen het zo gek niet bedenken, of het is in de omgeving te doen of te vinden! Ga samen op zoek naar adrenaline in Attractiepark Duinen Zathe, beleef waterpret in Aqua Zoo, ontdek de bruisende binnenstad van Groningen of verken het prachtige Lauwersmeer per boot!

Beleef de leukste uitstapjes!

Vette faciliteiten op een rijtje

Op onze tienercamping hebben wij geweldige faciliteiten voor uw tiener(s):

  • een overdekt zwembad;
  • een strandbad;
  • een jeugdhonk;
  • een disco;
  • een sportveld;
  • een WiFi netwerk.

Het grote, overdekte zwembad is fijn verwarmd, zodat het ook zonder zonneschijn nog heerlijk vertoeven is. In de zomer zijn er zelfs poolparty's met disco! Hier draait een DJ een avondlang de leukste platen. Een feest die niemand, dus ook uw gezin met tiener(s), niet mag missen!

Over disco's gesproken; er is een jeugdhonk opgericht speciaal voor jongeren. Het is in dit honk zelfs mogelijk om films te kijken op grote flatscreens, te gamen of te poolen. Daarnaast hebben wij ook een te gekke jeugddisco. Hier chillt uw tiener op de nieuwste muziek en onder het genot van een lekker drankje! Nieuwsgierig? Bekijk samen alvast wat foto's voor een impressie

Bekijk alle faciliteiten

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over een vakantie in Nederland op onze tienercamping óf wilt u extra informatie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen om het zo het een en ander duidelijk te maken.

Tienercamping Nederland

Gemakkelijk vakantie vieren op camping bij Bakkeveen

Bij ons is het niet alleen gemakkelijk om kamperen met tieners te boeken, het is ook gemakkelijk bereikbaar. ’t Strandheem bereikt u via de A7 (Groningen-Heerenveen) afslag 31 richting Surhuisterveen en dan de ANWB Camping borden volgen. Onze tienercamping ligt bij het mooie Bakkeveen. Bereken de route voor uw vakantie in eigen land met tieners. Download voor uw heenreis ook onze app om voor en tijdens uw verblijf handige informatie mee te krijgen. Denk aan alle activiteiten en animatie voor tieners, maar ook openingstijden van faciliteiten. Als u tijdens uw verblijf met tieners geen zin heeft om te koken is de app ideaal voor het bestellen van broodjes, patat en snacks via de app!

Dé leukste tienercamping van Nederland

Overtuigd van al het leuks wat op onze tienercamping te beleven valt? Wacht dan niet langer en boek direct een plek op ons fantastische vakantiepark. Blok jullie agenda en tel af naar een onvergetelijke vakantie op dé tienercamping van Nederland! 

Boek hier voor een onvergetelijke vakantie