De leukste groepskampeerplaats in Groningen

 Wilt u met de hele familie gaan kamperen of misschien met alle vrienden? Of bent u een bedrijfsuitje of teamsuitje aan het organiseren? Met uw vereniging of andere groepssamenstelling? Op ons groepskampeerterrein hebben we voldoende ruimte. Hier kunt u gezellig met een groep kamperen in Groningen. Niets zo gezellig als samen genieten van het kampeergevoel en de buitenlucht. Op het veld staat een overkapping met picknicktafels en er is een kampvuur plaats. Het veld beschikt over een sanitairgebouw en natuurlijk kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten.

Wilt u groepskamperen boeken?

De groepskampeerplaats kunt u alleen reserveren via de receptie T. (0594) 65 95 55 of via de mail info@strandheem.nl

En beschikt er iemand niet over een eigen tent of caravan? Dan kunnen zij eenvoudig een van onze accommodaties verderop op de camping huren.

Groepskampeerplaats met veel faciliteiten

Kom gezellig kamperen met een groep in Groningen op onze groepskampeerplaats. Maak gebruik van de faciliteiten die we aanbieden. Neem een duik in het overdekte zwembad of in het strandbad. Of speel een potje voetbal, basketbal of tennis op de sportvelden. Kinderen kunnen zich dagenlang vermaken in de speeltuinen of met het enthousiaste animatieteam. Ook voor tieners is er veel te doen op onze camping bij Friesland. Speciaal voor hen is er een jeugdhonk en een disco. 

Groepsactiviteiten vanaf de camping

Niet alleen op onze camping kunnen jullie je vermaken, maar ook daarbuiten. Vanaf jullie groepskampeerterrein in Groningen en op de rand van Friesland, kunnen jullie van alles beleven. Naar een dierentuin, musea of verschillende evenementen. Bezoek de gezellige steden zoals Groningen, Leeuwarden, Assen of Zwolle. Of ga heerlijk de natuur in te voet of op de fiets en ontdek de verschillende natuurgebieden in de omgeving.