Camping in Friesland met zwembad

Gezellige kindvriendelijke camping

Op Camping 't Strandheem is er geen tijd om te vervelen. Het hele jaar door is er genoeg leuks te doen of worden er leuke activiteiten georganiseerd door ons animatieteam.

"Prachtige camping, veel groen, ruime plaatsen, prachtig meer. Fijn sanitair, leuke visvijver, leuk winkeltje. Ik heb er vroeger zelf als kind 20 jaar gestaan. Was er nu na 23 jaar met mijn eigen gezin. Erg genoten!" 
- Aletta

Tevens is er een overdekte speeltuin voor de kinderen en een strandbad waar u als gast van de camping gratis toegang tot heeft. Behalve een strandbad heeft onze camping in Friesland een zwembad voor het hele gezin.

Camping Friesland met zwembad

Heeft u zelf geen caravan of tent, of heeft u liever een stevig dak boven uw hoofd? Dan raden wij zeker één van onze comfortabele accommodaties aan. Kies voor een Strandheem Lodge, waar u zich meteen thuis zal voelen door het warme interieur. Met onder andere een zitgedeelte, ingerichte keuken, eigen veranda en comfortabele bedden, is het prima vertoeven in deze unieke accommodatie. 

Of wat dacht u van onze nieuwe aanwinsten Aqua en de Riviera? Luxe accommodaties die compleet zijn ingericht, inclusief een apart toilet en luxe badkamer met douche en wastafel! De open keuken, loungehoek en terras maken deze accommodaties ruim en perfect voor een ontspannen vakantie op Camping 'T Strandheem!

Ontdek onze accommmodaties

The place to be: het altijd bruisende zwembad!

Het water van ons overdekte zwembad heeft een heerlijk aangename temperatuur van 28 graden. Er zijn genoeg mogelijkheden voor de kinderen om er heerlijk in te spelen. Het binnenzwembad beschikt over een kleine glijbaan en een stroomversnelling.

Naast het zwembad is er ook een apart peuterbadje voor de allerkleinsten.

Extra tof: in het hoogseizoen worden er regelmatig poolparty's met disco georganiseerd! 

Camping Friesland met zwembad

Camping met binnenzwembad en vele andere faciliteiten

Op onze tienercamping is er genoeg vermaak voor jong en oud. Onze camping met binnenzwembad beschikt behalve het zwembad ook over vele andere faciliteiten.

  • Strandbad;
  • Jeugdhonk;
  • Disco;
  • Animatie;
  • (Overdekte) speeltuinen;
  • Sportveld;
  • Visvijver

Bekijk onze faciliteiten

Camping Friesland met zwembad en sportveld

Boek nu op onze camping met zwembad

Het grootste gedeelte van camping 't Strandheem bestaat uit kampeerplaatsen. Heeft u geen caravan of tent? Of bent u niet zo'n kampeerder? Dan kunt u een comfortabele accommodatie huren. U heeft dan de keuze uit Stacaravans, Mobilhomes en Lodges. Bij 't Strandheem is er voor iedereen genoeg keuze voor een supervakantie!

Heeft u speciale wensen of wilt u op onze camping Friesland met overdekt zwembad dicht bij het waterspektakel overnachten? Geef uw wensen dan door, dan proberen wij er zoveel mogelijk rekening mee te houden!

Boek nu onze camping nabij Friesland met zwembad