4 Sterren camping 2018

Camping in Friesland met zwembad

Bij Camping 't Strandheem is er geen tijd om te vervelen. Het hele jaar door is er genoeg leuks te doen of worden er leuke activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Zo is er een overdekte speeltuin voor de kinderen en een strandbad waar u als gast van de camping gratis toegang tot heeft. Behalve een strandbad heeft onze camping in Friesland een zwembad voor het hele gezin. Ons overdekte zwembad heeft verwarmd water van 28 graden en is heerlijk om in te spelen voor de kinderen. Het binnenzwembad beschikt over een kleine glijbaan en een stroomversnelling. Naast het zwembad is er ook een peuter badje voor de allerkleinsten. In het hoogseizoen worden er regelmatig poolparties met disco georganiseerd.

Camping met overdekt zwembad boeken

Het grootste gedeelte van camping 't Strandheem bestaat uit kampeerplaatsen. Heeft u geen caravan of tent? Of bent u niet zo'n kampeerder? Dan kunt u een comfortabele accommodatie huren. U heeft dan de keuze uit Chalets, Mobilhomes en Lodges. Bij 't Strandheem is er voor iedereen genoeg keuze voor een supervakantie! Heeft u speciale wensen of wilt u op onze camping met overdekt zwembad dicht bij het waterspektakel overnachten? Geef uw wensen dan door, dan proberen wij er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Kampeerplaats boeken     Accommodatie boeken

Camping Friesland met zwembad

Camping met binnenzwembad en vele andere faciliteiten

Op onze familiecamping is er genoeg vermaak voor jong en oud. Onze camping met binnenzwembad beschikt behalve het zwembad ook over vele andere faciliteiten.