Camping Groningen

Dé gezelligste familiecamping!

In Opende, nog net binnen de provincie Groningen, vindt u camping 't Strandheem. Volgens vele gasten is Camping 't Strandheem dé gezelligste familiecamping in Groningen

Als echte gezinscamping zorgen wij ervoor dat alle vakantiegangers, van jong tot oud, een onvergetelijke vakantie beleven. Want zoals het gezegde luidt, er gaat niks boven Groningen. Met o.a. onze gastvrijheid, service, gezelligheid en leuke activiteiten willen we u een heerlijke vakantie bezorgen!

"Superleuke camping! De kinderen (pubers en één 5-jarige) willen volgend jaar weer terug." - Myrna

Camping Groningen

Camping in Groningen met een vleugje Friesland

Doordat onze gezinscamping op de grens van Groningen en Friesland ligt, kunt u het beste van beide provincies ervaren! Vanaf de camping staat u binnen enkele minuten in de het bruisende Groningen. Deze gastvrije stad is het bezoeken zeker waard! Vanaf de Martinitoren, te vinden in het hart van Groningen, is het mooie centrum met haar kronkelende winkelstraatjes goed te bewonderen.

"Groningen is een gezellige sfeervolle stad. Historisch centrum, leuke museums, mooie hofjes en oude gebouwen. U kunt er ook goed winkelen. Zo vindt u veel kleinschalige, individuele winkeltjes. Aan uitgaansgelegenheden is er ook geen gebrek!" - Lara

Maar ook daguitjes naar de Zeehondencrèche Pieterburen, de Friese Meren of het pittoreske plaatsje Eenrum behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunt u ook al binnen een uurtje door het stadscentrum van Drenthe ronddwalen. U kunt dus eigenlijk alle kanten uit!

Wat maakt Camping 't Strandheem zo bijzonder?

Uiteraard vinden wij onszelf de leukste camping in Groningen en omstreken, maar waarom vinden wij dat we het recht hebben om deze titel te claimen?

  • Allereest door jullie positieve terugkoppelingen! Vele gasten keren terug naar onze camping in Groningen omdat ze de sfeer bij onze familiecamping zo goed vinden. Een erg groot compliment!

  • In het hoogseizoen hebben wij op de camping niet één maar twee animatieteams rondlopen! Eén animatieteam richt zich speciaal op tieners! Zo is er aandacht voor het gehele gezin.

  • Direct naast de camping ligt een mooie recreatieplas met een uitgerekt zandstrand. Als gast van Camping 't Strandheem heeft u gratis toegang tot dit strand.

  • Op Camping 't Strandheem kunt u genieten van vele faciliteiten (overdekt zwembad, strand, disco, overdekte speeltuin, restaurant, campingwinkel etc.) tegen een scherpe prijs.

Nog niet helemaal overtuigd? Ook in de omgeving van onze camping in Groningen valt er genoeg te ontdekken!

 Camping Groningen

Leuk voor gezinnen met tieners

Onze camping in Groningen heeft vele faciliteiten die zich speciaal richten op tieners. Zo is er een eigen jeugdhonk en een speciaal animatieprogramma ingericht voor tieners (in het hoogseizoen). Op het freegame sportveld worden vele activiteiten georganiseerd en kunnen de tieners al hun energie kwijt. 's Avonds wordt er regelmatig gedanst in de disco of rustig bijgepraat bij het kampvuur.

Bekijk onze accommodaties en kampeerplaatsen