Animatie

Animatie

Tijdens de meivakantie is ons animatieteam aanwezig van 1 t/m 9 mei! Ook tijdens Hemelvaart van 12 mei t/m 16 mei en Pinksteren van 22 mei t/m 24 is er animatie. En wat hebben ze een leuk programma voor iedereen in petto. Zo kan er elke avond worden gedanst en gezongen tijdens het theaterfeest,  worden gesport tijdens het voetbaltoernooi en de Bevrijdingsdag Spelen, maar er zijn ook leuke spelletjes, quizzen en thema-avonden zoals; wie is de Mol, wie ben ik en kraak de kluis. Er is voor iedereen wat wils, zowel voor de kleintjes, de tieners en volwassen. Door het Corona-virus zal het animatieprogramma er iets anders uitzien maar nog steeds net zo leuk!!!

Maak ook kennis met Yepper de Fossielenschepper, want hij is er natuurlijk ook bij in de meivakantie! Hij beleeft de leukste avonturen op onze camping. Hij stelt zich graag even voor.

Hieronder vindt u het programma voor de meivakantie en Hemelvaart en Pinksteren:

Programma meivakantie 1 t/m 9 mei 2021

Programma Hemelvaart 12 mei t/m 16 mei 2021

Programma Pinksteren 22 mei t/m 24 mei 2021

Tijdens de zomervakantie van 11 juli t/m 27 augustus is er uiteraard ook animatie, zowel voor de kleintjes, tieners en de volwassenen! De programma`s ziin nog niet bekend, maar dat het super tof wordt dat staat vast! Heel veel spelletjes en plezier staan op het programma. Houd onze site en onze socials in de gaten, hier maken wij de programma`s van de zomer bekend!

Faciliteiten overzicht