Eetcafé & snackbar Strandheem

Yess!! Vanaf 5 juni gaan in de weekenden het eetcafé weer open voor max. 30 personen en uitsluitend op reservering. Uiteraard zullen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht nemen! Ook gaat het terras weer open, dit is mogelijk zonder reservering maar u dient ten alle tijde de 1,5 m in acht te nemen. Behalve als u met uw huishouden of met zijn tweeën komt. 

Soms heb je even geen zin om te koken... en dan is ons eetcafé of de snackbar een gemakkelijke oplossing. Gezellig, u kunt zowel binnen als buiten zitten. Ook als u geen gast bent van Camping 't Strandheem bent u van harte welkom!

In ons eetcafé serveren wij pizza's, pasta's en overheelijke plate-gerechten. Ook is er aan de kleintjes gedacht, voor hun hebben wij een speciale menukaart. Zo is iedereen van harte welkom!

Bekijk hieronder de menukaart van het eetcafé:

Menukaart 2020

 

De snackbar is in de weekenden geopend van vrijdag t/m zondag van 17:00 uur tot 20:00 uur. Het is niet toegestaan om uw bestelling ter plekke op te eten, u kunt uw bestelling alleen afhalen. U kunt patat, snacks en pizza`s afhalen.

Bestellen kan uitsluitend telefonisch via telnr: 0594 - 74 31 13.

Hieronder vindt u de snackkaart:

Snackkaart 2020

 

Openingstijden 5 juni t/m 28 juni

 

Lekker makkelijk, via de Strandheem App kunt u ook patat en snacks bestellen.

 

Faciliteiten overzicht