Nu al uw Zomervakantie 2019 boeken?

Het was weer een heerlijke zomervakantie 2019 in Groningen

Groningen is misschien niet de eerste vakantiebestemming die u te binnen schiet als u denkt aan de 'zomervakantie 2019'. Zo'n gekke keuze is dit echter helemaal niet!

Onze camping in Groningen ligt namelijk supercentraal en is omringd door allemaal mooie natuurgebieden. ... Centraal, Groningen... We horen 't u bijna denken. Jazeker! Vanaf onze camping staat u binnen vijf minuten in Friesland en binnen een halfuurtje rijdt u al de Drentse grens over. U kunt vanaf onze camping in het hoge noorden dus letterlijk alle kanten op! 

Bedankt dat u ook naar dé gezelligste tienercamping van Nederland bent gekomen!

Tieners weten vaak heel goed wat ze willen (en misschien nog wel beter wat ze niet willen). Onze tienercamping  heeft daarom een speciaal animatieprogramma samengesteld voor tieners. Daarnaast is er altijd ruimte voor de tieners om lekker te chillen in het jeugdhonk. Dé plek om in een ongedwongen sfeer leeftijdsgenoten te ontmoeten! 

 

Gaat u volgend jaar ook op zomervakantie met jongere kinderen?

Ook met kleinere kinderen beleefde u op onze camping een heerlijke zomervakantie in 2019. En dat kan ook in 2020. We hebben namelijk, naast het tieneranimatieteam, ook nog een animatieteam rondlopen dat zich richt tot de jongere kinderen. Andere leuke faciliteiten op ons park zijn:

  • Overdekt zwembad;
  • Strandbad;
  • Disco;
  • Sportvelden;
  • Parkwinkel & cafetaria.

   

Boek nu uw zomervakantie 2020