Zomervakantie boeken voor 2021

Zomervakantie aanbiedingen! Kamperen met het hele gezin.

Boek een basis kampeerplaats tijdens de schoolvakantie van uw kind tegen een fantatisch tarief!

  • Zomer Arrangement Noord: 3 juli t/m 16 augustus € 975* 
  • Zomer Arrangement Midden: 17 juli t/m 30 augustus € 975* 
  • Zomer Arrangement Zuid: 10 juli t/m 23 augustus € 975* 

*) Voor maximaal 5 personen, gezinsgebonden. De arrangementen staan aangegeven onder aan de boekingstabel.

Liever minder lang kamperen en toch een goede prijs? In de maanden juli en augustus ontvangt u 20% korting op basis- en comfortplaatsen bij een verblijf vanaf 14 dagen. 

Direct boeken!

Op naar een heerlijke zomervakantie in Groningen

Een camping in Noord-Nederland is misschien niet de eerste vakantiebestemming die u te binnen schiet als u denkt aan de 'zomervakantie 2021'. Zo'n gekke keuze is dit echter helemaal niet!

Onze gezinscamping in Groningen ligt namelijk super centraal en is omringd door allemaal mooie natuurgebieden. ... Centraal, Groningen... We horen 't u bijna denken. Jazeker! Vanaf onze camping staat u binnen vijf minuten in Friesland en binnen een half uurtje rijdt u al de Drentse grens over. U kunt vanaf een van de beste campings van Nederland dus letterlijk alle kanten op! 

Zomervakantie boeken voor 2020

Dé gezelligste tienercamping van Nederland

Tieners weten vaak heel goed wat ze willen (en misschien nog wel beter wat ze niet willen). Onze tienercamping heeft daarom een speciaal animatieprogramma samengesteld voor tieners. Daarnaast is er altijd ruimte voor de tieners om lekker te chillen in het jeugdhonk. Dé plek om in een ongedwongen sfeer leeftijdsgenoten te ontmoeten! 

Zomervakantie boeken met jongere kinderen?

Ook met kleinere kinderen beleeft u op onze camping een heerlijke zomervakantie. We hebben namelijk, naast het tieneranimatieteam, ook nog een animatieteam rondlopen dat zich richt tot de jongere kinderen.

Tevens zijn er voldoende speeltoestellen, speeltuintjes en andere sport- en spelmogelijkheden voor de kinderen. 

Andere leuke faciliteiten op ons park:

  • Overdekt zwembad
  • Strandbad
  • Disco
  • Sportvelden en speeltuinen
  • Parkwinkel en cafetaria

Zomervakantie boeken   Zomervakantie boeken

Wordt het kamperen of huren?

Volop mogelijkheden op Camping 't Strandheem! Met ruim 200 kampeerplaatsen op de camping vindt u zeker een mooi plekje voor de zomer. Kies voor een basis kampeerplaats met 10 ampère elektriciteit, comfortplaats met tevens watertappunt en -afvoer of lekker kamperen in alle luxe met een eigen privé sanitair. Op alle plaatsen kunt u terecht met tent, caravan of vouwwagen.

Gaat u op zomervakantie in Groningen met een camper? Geen probleem! Ook daarvoor hebben wij de speciale camperplaatsen.

Voor wie liever wat meer comfort en luxe heeft tijdens de zomervakantie, bieden wij diverse verhuurmogelijkheden. Van lodge- of safaritent, tot comfortabele mobilhome of luxe stacaravan met twee badkamers. 

  1. Kampeermogelijkheden 
  2. Verhuuraccommodaties

Boek nu uw zomervakantie 2021