Gezinscamping in Groningen

ANWB gezinscamping beoordeelt met 4 sterren

Camping 't Strandheem is een gezinscamping in Groningen. In het zuidwesten van de provincie Groningen, tegen Friesland aan, zijn we gelegen in het dorpje Opende. Hier is er voor jong en oud altijd wat te beleven. Geen tijd om u te vervelen dus.

"Mooie camping, vlakbij een heerlijk groot zwemmeer, met klein zwembad en veel tieners. Camping is heerlijk rustig, en voorzien van prima sanitair! De losse douchekop is heel plezierig en alles is schoon! De plekken zijn heel ruim. " - Carolien

Gezinscamping Groningen

Zo hebben wij o.a. een overdekt zwembad met stroomversnelling, een overdekte speeltuin, buitenspeeltuinen, een pannenkoekenhuis, een free-game sportveld, een jeugdhonk en een spetterend animatieteam! Voor jonge kinderen en tieners zijn er speciale animatieprogramma's en activiteiten. Regelmatig horen we tevreden gasten die ons de leukste gezinscamping in Groningen vinden!

Ontdek de omgeving!

Naast de leuke faciliteiten op de camping zelf, is er ook ontzettend veel te beleven in de omgeving van Camping 'T Strandheem! Op zoek naar een gezonde dosis adrenaline in Attractiepark Duinen Zathe, verkoeling met veel waterpret in Aqua Zoo, een dagje shoppen in de bruisende binnenstad van Groningen, of gewoon een heerlijke fietstocht door een natuurgebied. U zult dagen tekortkomen voor alle mogelijkheden in de omgeving. Van jong tot oud, iedereen geniet van het ultieme vakantiegevoel in Groningen.

Beleef de omgeving

Ook een camping voor één ouder gezinnen

Onze camping staat volledig in het teken van het gezin. Daar mogen ouders natuurlijk niet ontbreken. En met speciale aandacht voor de één ouder gezinnen. Ook voor alleenstaande ouders voelt een vakantie bij onze gezinscamping in Groningen als een echte vakantie waarin een stapje terug kan worden gedaan en even kan worden uitgerust. Met de vele speelmogelijkheden en voorzieningen vermaken kinderen zich vanzelf en hebben ze in no-time vakantievriendjes en vriendinnetjes.

Gezinscamping Groningen

Komt u naar onze gezinscamping?

Een overnachting bij 't Strandheem is zo geboekt. U kunt ervoor kiezen om zelf online een boeking te maken. Stap voor stap wordt ook door de boeking geleid. Na het boeken krijgt u per e-mail een bevestiging. Boekt u liever telefonisch of per e-mail? Neemt u dan contact met onze receptie op. Zij helpen u graag verder.

Zelf online boeken Contact met de receptie