Eén van de beste campings van Nederland in 2020

Voor jong en oud een leuke camping in Groningen

Gaat u met de hele familie op vakantie? Vaak is het lastig om een goede camping te vinden in Nederland die leuk is voor jonge kinderen, tieners en ouderen. Kom dan eens langs op onze familiecamping in Groningen. ’t Strandheem is een gezellige camping waar genoeg te doen is voor jong én oud. De diverse faciliteiten en animatieprogramma voor kleine kinderen en tieners zorgen ervoor dat iedereen zich kan vermaken. Daarnaast beleeft u een heerlijke dagje strand bij het prachtige strandbad net buiten onze camping.  

Eén van de beste campings van Nederland in 2020

Jaarlijks horen wij van vakantiegangers dat wij één van de leukste of beste campings in Nederland zijn. Onze goede service, gastvrijheid, natuurrijke omgeving en de vele leuke activiteiten op de camping scoren goed bij onze gasten. De ANWB heeft ons in 2019 beloond met een 4 sterren waardering! Ook afgelopen jaar hebben we dit vastgehouden door één van de beste campings van Nederland in 2020 te zijn. Het hele jaar is er genoeg te doen, maar tijdens het hoogseizoen zorgt ons animatieteam voor nét dat beetje extra vermaak en spektakel. Voor elke leeftijd is er veel te beleven. Van het huren van een fiets om de omgeving te verkennen, tot het strandbad voor de zonnige vakantiedag en het overdekte zwembad met peuterbadje. U merkt het al, zowel bij mooi als minder mooi weer is er geen reden om te vervelen.

Ook de beste camping in Nederland voor alleenstaande ouders

Voor alleenstaande ouders is het niet altijd makkelijk om een leuke, betaalbare vakantie te vinden. Bij 't Strandheem doen we ons best om iedereen een fijne vakantie te bezorgen. Vrijwel het hele jaar bieden wij arrangementen aan waardoor u tegen een voordelig tarief op vakantie kunt. Daarbij bieden wij ook een aantal voordeel weekenden aan waarbij u kunt profiteren van erg lage kampeerprijzen. Daarnaast zullen de kinderen de vakantie van hun leven hebben door de vele activiteiten die te beleven zijn!

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen over onze camping of hulp nodig bij het boeken? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Overnachten op onze camping

Onze topcamping in Opende biedt natuurlijk volop mogelijkheden voor een overnachting. Zo zijn er diverse kampeerplaatsen te huur, van standaard tot comfort of zelfs met privé sanitair. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Zo kunt u uw kampeervakantie in Groningen zo comfortabel maken als u zelf wilt. 

Wilt u iets meer luxe tijdens uw verblijf? Ga dan voor een compleet ingerichte tent als een lodgetent of safaritent. Dat wordt nog genieten van het authentieke kampeergevoel maar met de gemakken zoals u die thuis ook heeft. 

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een stacaravan te huren. Wat dacht u van de nieuwe accommodaties Aqua of Riviera voor 6 personen? Eentje beschikt zelfs over twee badkamers! 

Bekijk alle accommodaties

Ook de beste camping voor samengestelde gezinnen

Door ons jeugdhonk en de leukste acitiviteiten voor jong en oud, is onze camping de ideale plek voor een samengesteld gezin. Dus wilt u graag op vakantie met tieners en jongere kinderen? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

Beste campings Nederland