Kamperen groningen

Kamperen in Groningen? Ja natuurlijk! Kom ook kamperen in Groningen bij Camping ’t Strandheem en beleef een onvergetelijke vakantie. De ruime en luxe kampeerplaatsen op deze camping bezorgen u een comfortabele en onbezorgde kampeervakantie. Onze gezinscamping meet ruim 15ha en telt 100 vaste en 200 royale toeristische plaatsen met veel privacy. Komt u met kleine kinderen kamperen? Dan kunt u op deze camping kiezen voor een kampeerplaats met speeltjes. Komt u met tieners? Dan heeft u liever een eigen veldje. Wij houden graag rekening met uw vakantiewensen.

Bekijk faciliteiten

Kamperen in Groningen, dat is pas gezellig!

Kamperen bij Camping ’t Strandheem in Groningen, dat is pas gezellig. Met vele faciliteiten komen jong en oud, tijd en ogen tekort. Wat dacht u van een overdekt zwembad, een overdekte speeltuinstrandbad, restaurant en snackbar, een jeugdhonk, een sportveld, buitenspeeltuinen, een dubbel animatieteam voor zowel kinderen als de jeugd en nog veel meer! Daarnaast zijn de luxe kampeerplaatsen voorzien van ruim opgezette sanitaire voorzieningen met o.a. een babyroom en gezinsdouche. Er is zelfs de mogelijkheid om een kampeerplaats te reserveren met uw eigen privé sanitair. Er gaan niets boven kamperen in Groningen.

Bekijk verblijf

Kamperen met tieners in Groningen

Onze camping vlakbij Groningen heeft vele faciliteiten speciaal voor tieners. Zo is er een eigen jeugdhonk en een speciaal animatie programma voor tieners (hoogseizoen). Op het freegame sportveld worden vele activiteiten georganiseerd en kunnen de tieners hun energie kwijt. 's Avonds is er alle tijd om lekker te dansen in de disco of rustig te praten bij het kampvuur. Bekijk onze speciale site voor tieners hier.

Bekijk tiener site

Kamperen in Groningen

Groningen, ook voor rust en natuurliefhebbers

Bent u op zoek naar een rustige camping midden in de natuur met vele mogelijkheden in de omgeving? Ook dan bent u bij onze camping aan het juiste adres. Buiten de feestweekenden en schoolvakanties om is onze camping een oase van rust. Wees welkom in Groningen op onze camping.

Bekijk omgeving

Google review - 5/5:
Ontzettend fijne vakantie hier gehad! Leuke camping met leuke animatie. onze 3 kinderen van 3, 9 en 13 jaar hebben zich zo vermaakt dat ze niet naar huis wouden. Nachtje extra bijboeken was geen probleem. Wij hebben vast geboekt voor volgend jaar! - Kim De Bruin