Nazomer 2023 boeken?

Wilt u de zomer ook zo graag verlengen?

De zomer vliegt altijd zo snel voorbij! Gelukkig is het nog niet gedaan met het mooie zonnige weertje! Er is dus nog genoeg tijd en ruimte voor u om te genieten van deze heerlijke nazomer tegen een voordelig laagseizoen tarief! Hoe fijn is dat? 

U kunt bij ons alle kanten uit

Kom naar onze gezellige familiecamping in Groningen en beleef samen een toptijd! Camping 't Strandheem ligt bij de grens van Friesland, Groningen én Drenthe. Een meer centrale camping in het noorden bestaat er dus haast niet!

Ontdek de charme van het Drentse landschap met de vele hunebeddenbewonder de Friese meren in de Zuidwesthoek of bezoek het altijd bruisende Groningen (een van de mooiste steden van 't land!). 

 Nazomer 2023, camping opende  Nazomer 2023, camping opende

Nazomer boeken voor kampeerplaats

Wilt u even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten in een rustige en natuurlijke omgeving? Kom dan naar Camping 't Strandheem in Groningen. U kunt bij ons genieten op één van de vele ruime kampeerplaatsen. Een standaard kampeerplaats, een comfortplaats met eigen watertappunt en -afvoer of juist kamperen in luxe met privé sanitair? 

Wij hebben ook diverse voordelige nazomer arrangementen. U kunt een arrangement boeken voor de maand september of juist een herfstarrangement. 

Bekijk de arrangementen

Kom naar de gezelligste camping in Groningen

Onze camping in Groningen staat ook wel bekend als een van de gezelligste campings in Groningen! We mogen ieder jaar weer veel enthousiaste terugkerende gasten verwelkomen en dat doet ons deugt.

Tieners willen hier zelfs niet meer weg. Onze camping richt zich, namelijk ook in het bijzonder op de oudere jeugd. Zo is er ook een jeugdhonk en disco aanwezig op onze camping.

"Prachtige camping met veel groen, ruime plaatsen en een prachtig meer! Daarnaast heeft de camping fijn sanitair, een leuke visvijver en een leuk winkeltje. Heb er vroeger zelf als kind 20 jaar gestaan. Ik was er nu na 23 jaar met mijn eigen gezin. Genoten!" - Aletta

Nazomer boeken camping Opende

Accommodatie huren voor de nazomer

Wanneer u de nazomer wilt vieren in Groningen, kunt u bij ons ook overnachten in een accommodatie. Tot en met de herfstvakantie zijn onze huurtenten, mobilhomes of luxe stacaravans te reserveren. Geen zin in de drukte van de zomervakantie? Juist in alle rust vakantie vieren met kleine kinderen? In september en oktober kunt u op Camping 't Strandheem gezellig nazomeren. Wilt u op vakantie in de herfstvakantie? Bekijk dan eens de diverse arrangementen.

Boek nu uw nazomer 2023