Nazomer 2019 boeken?

Wilt u de zomer ook zo graag verlengen? Boek nu uw nazomer 2019!

De zomer is voorbij gevlogen! Gelukkig is het alleen nog niet gedaan met het mooie zonnige weertje! Er is dus nog genoeg tijd en ruimte voor u om te genieten van deze heerlijke nazomer tegen een voordelig laagseizoen tarief! Hoe fijn is dat? 

U kunt bij ons alle kanten uit

Kom naar onze gezellige familiecamping in Groningen en beleef samen een top tijd! Camping 't Strandheem ligt bij de grens van Friesland, Groningen én Drenthe. Een meer centrale camping in het noorden bestaat er dus haast niet!

Ontdek de charme van het Drentse landschap met de vele hunebeddenbewonder de Friese meren in de Zuidwesthoek of bezoek het altijd bruisende Groningen (een van de mooiste steden van 't land!). 

 Nazomer 2018  Nazomer 2018

Kom naar de gezelligste camping in Groningen

Onze camping in Groningen staat ook wel bekend als een van de gezelligste campings in Groningen! We mogen ieder jaar weer veel enthousiaste terugkerende gasten verwelkomen en dat doet ons deugt.

Tieners willen hier zelfs niet meer weg! Onze camping richt zich, namelijk ook in het bijzonder op de oudere jeugd. Zo is er ook een jeugdhonk en disco aanwezig op onze camping!

"Prachtige camping met veel groen, ruime plaatsen en een prachtig meer! Daarnaast heeft de camping fijn sanitair, een leuke visvijver en een leuk winkeltje. Heb er vroeger zelf als kind 20 jaar gestaan. Ik was er nu na 23 jaar met mijn eigen gezin. Genoten!" - Aletta

Nazomer 2018

Boek nu uw nazomer 2019