4 Sterren camping 2018

Ideale 1 ouder camping

Als alleenstaande ouder is het niet altijd makkelijk. Er zijn veel zaken waar u aan moet denken. Vakantie kan dan een periode zijn waarbij u de batterij kunt opladen. Op onze 1 ouder camping ervaart u met de kinderen een heerlijke vakantie waarbij u zich even nergens druk om hoeft te maken en echt vakantie kunt vieren. Door de indeling van onze kampeervelden en accommodaties komt u makkelijk in contact met andere vakantiegangers.

Daarnaast is er voor de kinderen veel vermaak aanwezig om van elke dag een feestje te maken. Elk jaar staat het recreatieteam klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken voor u en uw kinderen. Dit enthousiaste team organiseert in de vakantie dagelijks vele activiteiten: knutselen, spelletjes, sport, shows, theater, musicals, themaweken en nog veel meer.

1 ouder camping

Eén ouder camping op een prachtige locatie

Onze 1 ouder camping ligt op de grens van Friesland en Groningen, waardoor er ook vele leuke uitstapjes in het verschiet liggen. U kunt de omgeving van Camping ’t Strandheem op vele manier ontdekken: met de boot, wandelend door de prachtige natuur van Groningen, Friesland en Drenthe, op de fiets, en nog veel meer! Trek er op uit en ontdek wat er allemaal te doen is. Van een uitje in de natuur tot een spectaculair dagje uit met de kinderen!

Voordelige tarieven op onze eenoudervakantie camping in Nederland

Bij onze één ouder camping kunt u vrijwel het hele jaar door tegen een voordelig tarief op vakantie. Alle kampeerarrangementen zijn inclusief 5 personen, toegang tot het overdekte zwembad en de dagrecreatie. Ook zijn ook arrangementen speciaal voor de feestdagen en vakantieperioden.

Bekijk onze voordelige kampeerarrangementen!