4 Sterren camping 2018

Gemoedelijke eenoudercamping

Beleef op onze eenoudercamping een verrassende en ontspannende vakantie. Samen met uw kinderen en andere ouders gaat u een onvergetelijke vakantie tegemoet! Door de indeling van onze kampeervelden en accommodaties komt u makkelijk in contact met andere vakantiegangers.

Tevens is de sfeer op onze camping is altijd gemoedelijk en ongedwongen. Kortom, een heerlijke plek om tot rust te komen!

Een waar kinderparadijs!

Daarnaast is er voor de kinderen veel vermaak aanwezig om van elke dag een feestje te maken. Elk jaar staat er een enthousiast recreatieteam klaar om een onvergetelijke vakantie te verzorgen voor u en uw kinderen. Dit team organiseert in de vakantie dagelijks vele activiteiten zoals; knutselen, spelletjes, sport, shows, theater, musicals, themaweken en nog veel meer!

Eenoudercamping

Eenoudercamping op een prachtige locatie

Onze 1 ouder camping ligt op de grens van Friesland en Groningen, waardoor er ook vele leuke uitstapjes in het verschiet liggen. U rijdt met 20 minuten zelfs de Drentse grens over! De mogelijkheden in de omgeving zijn dus eindeloos! U kunt deze omgeving op vele manier ontdekken; per de boot, wandelend door de prachtige natuur van Groningen, Friesland en Drenthe of per de fiets... Trek eropuit en ontdek wat er allemaal te doen is. Van een uitje in de natuur tot een spectaculair dagje uit met de kinderen!

"Wij hebben een hele fijne vakantie gehad! Veel speelgelegenheden voor de kinderen en een gezellig zwembad. Het toiletgebouw is schoon en netjes en je kunt er zonder muntjes douchen, heerlijk! Wij komen zeker weer!" - Hanna

Eenoudercamping

Eenoudervakantie in Nederland tegen voordelige tarieven!

Bij onze eenoudercamping kunt u vrijwel het hele jaar door tegen een voordelig tarief op vakantie. Kamperen kan al vanaf € 21,50 per nacht! U heeft dan ook toegang tot het overdekte zwembad, het nabij gelegen strandbad en de dagrecreatie. 

Boek nu uw eenoudervakantie