Uw meivakantie 2022

Boek gelijk de meivakantie!

 
De temperaturen stijgen, de dagen worden langer  en de blaadjes komen weer aan de bomen. Ideale omstandigheden voor een fijne kampeervakantie. Wilt u er ook op uit en genieten van het buitenleven? Met de meivakantie in het vooruitzicht komt dat goed uit! We hebben nog wat plekjes vrij op onze kampeerplaatsen (ook met privé sanitair) en in onze verhuuraccommodaties. Boek dus snel!

Natuurlijk kunt u behalve de meivakantie ook uw Hemelvaart of Pinksterenweekend al boeken.Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan één van onze accommodaties

Kampeerarrangementen Meivakantie

Al deze arrangementen zijn inclusief 5 personen (gezinsgebonden), bijzettent, 1 auto op eigen plaats, douchen, warm water en toegang tot het overdekte zwembad en de dagrecreatie. 

Meivakantie 1 week ( 9 nachten)

29-04 t/m 8-5 

Plaats met 10 A elektra
Comfortplaats
Plaats met sanitaircabine

€ 275,00
€ 285,00
€ 310,00 

Meivakantie 2 weken (16 nachten)

22-04 t/m 08-5 OF 29-04 t/m 15-05

Plaats met 10 A elektra
Comfortplaats
Plaats met sanitaircabine

€ 405,00
€ 420,00
€ 470,00

 

Uitgebreide faciliteiten

Onze camping is knus, gezellig en heeft toch vele faciliteiten. Zo hebben we een overdekt zwembad  en is er een strandbad om de hoek (gratis toegang voor camping gasten). We hebben een visvijver, eetcafé, snackbar, sportveld, camping winkel, deels overdekte speeltuin en nog veel meer. Dit maakt uw meivakantie extra comfortabel.

camping met zwembad

 

Liever een accomodatie tijdens de meivakantie? Ook dan kan op onze camping! 

Camping 't Strandheem beschikt over de Aqua, twee Riviera`s, vijf mobilhomes, twee Strandheem Lodges en 3 tunneltenten. Voor ieder wat wils!  Kies hier uw week, midweek of weekend

 

camping met animatie

Animatie tijdens de meivakantie!

Voor iedereen op de camping is er tijdens meivakantie van 1 mei t/m 8 mei animatie aanwezig. En tijdens Hemelvaart van 25 mei t/m 29 mei & tijdens Pinksteren van 3 juni t/m 6 juni is er gewoon weer animatie! Camping 't Strandheem is niet voor niets de leukste familiecamping van Noord Nederland. Voor de kinderen is er veel te doen. Zo zijn verschillende speeltuinen en een airtrompoline, een eigen jeugdhonk, een disco, een geweldig sportveld en nog veel meer.

Programma in de meivakantie 2022