4 Sterren camping 2018

Wilt u gaan kamperen in de meivakantie met het gezin? Dan bent u bij Campingt 't Strandheem aan het goede adres? Kom kamperen in de meivakantie op onze gezellige familiecamping met vele faciliteiten voor jong en oud.

Animatie aanwezig in de meivakantie

Voor zowel de kleinere kinderen als de jeugd is er in de meivakantie animatie aanwezig. Een dubbel animatie programma dus. Camping 't Strandheem is niet voor niets de tienercamping van Noord Nederland. Voor de jeugd is er veel te doen. Zo hebben we een eigen jeugdhonk, een disco, een gewelidg sportveld en nog veel meer.

Uitgebreide faciliteiten

Onze camping is knus, gezellig en heeft toch vele faciliteiten. Zo hebben we een overdekt zwembad en is er een strandbad om de hoek (gratis toegang voor camping gasten). We hebben een visvijver, restaurant, snackbar, sportveld, camping winkel, overdekte speeltuin en nog veel meer. Dit maakt uw meivakantie extra comfortabel.

Veel te doen op de grens van Groningen en Friesland

Camping 't Strandheem is centraal gelegen op de grens van Groningen en Friesland. Zo is de omgeving vanuit de camping goed en makkelijk te ontdekken. En er is van alles te doen. Van heerlijke natuur tot shoppen in de stad of een bezoek aan een pretpark. Maak uw meivakantie tot een groot succes en kom kamperen bij Camping 't Strandheem.

 

Bekijk faciliteiten Bekijk omgeving

Bekijk tiener site Bekijk verblijf