Een heerlijke vakantie in 2024

Camping 'T Strandheem is de plek voor uw vakantie in 2024! Waarom? Omdat er onzettend veel leuks te doen is op onze camping. Wij zijn een echte 4-sterren Familiecamping in Groningen, dus uw kunt er vanuit gaan dat er voor het hele gezin leuke dingen te doen zijn. En niet alleen op de caping wordt het een groot feest. Ook rondom ons plekje in Groningen hoeft u zich niet te vervelen in 2024. Lees maar snel verder om te ontdekken wat u te wachten staat tijdens uw vakantie in 2024!

Leuke activiteiten op de camping

Laten we eerst eens kijken wat er op onze camping voor leuks te doen is. Want een ding hoeft u zeker niet te doen, en dat is uw vervelen. Bent u bijvoorbeeld een echte zwemmer? Dan kunt u op twee plekken terecht. Onze camping beschikt namelijk over een groot strandbad en over een overdekt zwembad. Het strandbad is dé plek voor de warme zomerdagen. Lekker zwemmen, om vervolgens op het strand, in het zonnetje, op te drogen. Dat klinkt heerlijk, toch? Maar ook als het weer niet zo goed is kunt u lekker zwemmen op onze camping. In het overdekte zwembad kunt u heerlijk zwemmen als het weer een keer wat minder is. Er is een leuke glijbaan voor de kinderen aanwezig, er is een stroomversnelling aanwezig en het bad is verwarmd. Hierdoor zwemt u altijd bij een temperatuur van 28 graden. Zo belooft uw vakantie in 2024 een natte vakantie te worden!

Sporten op de camping

Ook voor de sport- en spelliefhebber hebben wij genoeg te doen op onze camping in 2024. Sporten is belangrijk, ook tijdens uw vakantie. Daarom willen wij u graag de mogelijkheid bieden om lekker actief bezig te gaan. Basketballen, voetballen, tennissen: op ons multifunctionele sportveld kan het allemaal. Speel lekker een potje tennis, of ga de strijd aan met de rest van de camping tijdens een potje voetbal!

Vakantie 2023 Volleybal

De leukste kindfaciliteiten

Een familiecamping beschikt natuurlijk ook over de nodige kindfaciliteiten. Zo kunnen de kinderen op Camping 'T Strandheem lekker spelen in de speeltuinen. Hier zijn verschillende leuke speeltoestellen te vinden die ook bij slecht weer gebruikt kunnen worden, want er is namelijk ook een grote speeltuin met overkapping op de camping aanwezig.

Een spectaculair animatieprogramma

Ook wordt er in de vakanties van 2024 weer een spectaculair animatieprogramma opgesteld. En het leukste is dat er zowel voor de kleintjes als voor tieners een programma wordt opgesteld. Zowel de jonge als de wat oudere kinderen kunnen dus meedoen aan de animatie. Tijdens de animatie worden er disco's, theatervoorstellingen en nog veel meer georganiseerd. Bekijk dit programmavoorbeeld van de zomer 2023 maar eens. Ten slotte is er ook nog een jeugdhonk op de camping aanwezig. Hier kunnen tieners lekker spelen en chillen! Camping 't Strandheem, de leukste tienercamping van Nederland!

 

De omgeving in

Natuurlijk vinden we het heel leuk als u lekker op de camping blijft, maar soms wilt u ook wel eens een andere omgeving zien. Gelukkig is er ook in de omgeving van onze camping allerlei leuks te beleven.  Zowel op natuurlijk gebied als op actief en spectaculair gebied is er van alles te beleven. Wilt u lekker de natuur in tijdens uw vakantie in 2024? Dan kunt u bijvoorbeeld 't Blôde Fuottenpaad lopen. Er is heel veel leuks te doen langs dit mooie wandelpad.

Vakantie 2023 Zebra

Actief in de omgeving

Ook kunt u in 2024 weer allerlei activiteiten doen in de omgeving. Bijvoorbeeld lekker varen in Kameleondorp Terherne. De vele meren en poelen die u hier kunt vinden zijn uitstekend vaargebied. Ook een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen is een heel leuk uitstapje vanaf onze camping. Naast de mooiste dieren kunt u hier ook de leukste attracties in. Het is immers niet voor niets een Adventure Zoo.

Uw vakantie voor 2024 boeken

Er is heel veel leuks te beleven tijdens uw vakantie in 2024. En dat wilt u natuurlijk niet missen. Boek daarom nu uw vakantie voor 2024 op een van onze mooie kampeerplaatsen of in een van de luxe huuraccommodaties. U kunt uw vakantie op uw eigen manier doorbrengen op onze camping.

Reserveer een mooie kampeerplaats

Houdt u van kamperen? Dan kunt u bij ons kiezen uit 3 verschillende kampeerplaatsen en een camperplaats. De Basis kampeerplaats beschikt over 10 ampère elektriciteit en kabel televisie (m.u.v. van de velden D16, D26 en D28). Kiest u voor de Comfort kampeerplaats, dan beschikt u ook over 10 ampère elektriciteit, kabel televisie maar ook over wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Ten slotte kunt u nog kiezen voor de Kampeerplaats met Privé sanitair. Deze luxe kampeerplaats beschikt over al het voorgaande, met als aanvulling dat u ook eigen sanitair heeft met douce, toilet en wastafel. Dat wordt pas echt genieten!

Uw eigen accommodatie in 2024

Bent u geen fan van kamperen, maar wel van de camping? Huur dan een van onze luxe huuraccommodaties. U heeft ruime keuze op onze camping. u kunt namelijk kiezen uit verschillende huurtenten en luxe Stacaravans. Zo is er voor elk wat wils. Bekijk hier het overzicht van onze accommodaties.

Boek uw vakantie voor 2024.