Camping in Groningen voor 2024

Als je naar de camping in Groningen in 2024 wil, dan is Camping 't Strandheem de plek om te zijn. U kunt hier kamperen, u kunt hier accommodaties huren en u kunt hier zelfs een stacaravan kopen. Maar dat is niet wat deze camping zo leuk en uniek maakt. Want er is zoveel leuks op het park te beleven dat u soms helemaal niet toekomt aan zitten bij de tent of in de stacaravan.

In 2024 zwemmen op onze camping in Groningen

Zoals eerder gezegd is er ontzettend veel leuks te doen op onze gezinscamping in Groningen 2024. Een van die dingen is zwemmen. En dat kunt u op verschillende manieren doen. Allereerst is er het overdekte zwembad. Deze is gratis toegankelijk voor de campinggasten, dus u kunt er vanaf uw kampeerplaats of huuraccommodatie altijd heerlijk komen zwemmen. Het zwembad beschikt naast een groot zwemgedeelte en een peuterbadje. Daarnaast is er ook een kleine glijbaan en kan er gespeeld worden in de stroomversnelling. Kortom, er kan heerlijk gezwommen worden in dit zwembad op de camping in Friesland.

Ook een strandbad

Ook kan er buiten gezwommen worden, in het daarvoor bestemde strandbad. Ook hier heeft u als gast van de camping gratis toegang. En naast zwemmen kunt u hier ook lekker roeien, dobberen en zonnebaden op de mooiste zomerdagen. Wilt u het water niet in, dan kunt u natuurlijk ook gewoon een hengeltje uitwerpen en lekker gaan vissen. Dat mag allemaal vanaf de camping Groningen 2024.

Camping Groningen 2023

Andere faciliteiten op de camping

Natuurlijk bestaat een vakantie niet enkel uit zwemmen. Daarom kunt u op Camping 't Strandheem ook heerlijk uiteten in het eetcafé, kunnen uw kinderen lekker spelen in een van de speeltuinen, kan er gedanst worden in de disco en kunt u heerlijk sporten op een van de sportfaciliteiten. U kunt dus eigenlijk alles doen dat uw hart begeerd.

Veel te doen in Groningen en omstreken

Ook biedt de provincie Groningen voldoende mogelijkheden tot activiteiten en uitstapjes. Zo brengt u vanaf de camping gemakkelijk een bezoek aan het Groninger museum in de stad Groningen. Dit museum biedt allerlei verschillende soorten kunst. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Martinitoren. Deze bekende toren torent boven de stad Groningen uit, en is daarom ook niet te missen.

Uitwijken naar Friesland

U kunt vanaf de camping ook gemakkelijk uitwijken naar Friesland, om daar leuke dingen te gaan doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan AquaZoo Leeuwarden? In deze prachtige dierentuin ontdek je de meest exotische, exclusieve en mooie dieren van over de hele wereld. Ook kunt u de Friese hoofdstad aandoen voor een leuk bezoek aan het Fries museum. Hier leert u alles over de geschiedenis van deze noordelijke provincie. Friesland heeft natuurlijk nog veel meer te bieden, maar dat moet u zelf ontdekken.

Boek nu uw camping Groningen 2024

Bent u nu ontzettend enthousiast geworden om een plekje op camping 't Strandheem voor 2024 te boeken? Heel begrijpelijk. En dat kan heel gemakkelijk. Druk op onderstaande button om direct uw vakantie vast te leggen, en uzelf op die manier te verzekeren van een heerlijk plekje in het prachtige Groningen. En dan hopen wij u in 2024 te mogen verwelkomen op onze prachtige Groningse camping.

Boek uw camping Groningen 2024