Kamperen met tieners

Gaat u kamperen met tieners?

Zitten je kinderen net in een fase waarin ze twijfelen of ze nog mee willen op vakantie met hun pa en ma? Neem ze dan mee naar Camping ’t Strandheem! Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor verveelde tieners. De tieners zullen zich ongetwijfeld direct thuis voelen in het jeugdhonk!

Dit is de ideale plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten in een lekkere ongedwongen sfeer. In het jeugdhonk staat onder andere een tafelvoetbaltafel, een poolbiljart, een laptoptafel en grote flatscreens om samen een film op te kijken of lekker te gamen. Bij Camping ’t Strandheem is kamperen met tieners een groot feest!

Superveel toffe activiteiten

Voor de oudere jeugd mogen de activiteiten van het animatieprogramma wel wat pittiger en spectaculairder. En dat snappen wij op Camping ’t Strandheem! Daarom hebben wij een apart animatieprogramma samengesteld voor tieners én eentje toegespitst op kinderen.

Kamperen met tieners

Er is hierdoor altijd wel iets leuks te doen voor uw tiener. In de jeugddisco kunnen ze lekker chillen en dansen op de nieuwste muziek, terwijl ze een drankje drinken met leeftijdsgenoten. Ook worden er regelmatig beachparty's georganiseerd of is er een mogelijkheid om gezellig aan te schuiven bij het knisperende kampvuur.

Overdag worden er vele leuke sportactiviteiten georganiseerd! Daarnaast kunnen de tieners deelnemen aan spooktochten of kunnen ze zich aanmelden om te acteren, zingen of dansen in een musical! #datwillenzenietmissen :-)

Faciliteiten voor het hele gezin!

Naast onze speciale aandacht voor tieners hebben we ook vele faciliteiten voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Jong en oud vermaakt zich in ons gezellige overdekte zwembad. Tevens ligt om de hoek een prachtig strandbad waar u heerlijk kunt genieten op 't strand.

Camping 't Strandheem ligt centraal in het noorden van het land. U kunt vanaf de camping supergemakkelijk Friesland, Drenthe en natuurlijk Groningen ontdekken! In de omgeving zijn er dus genoeg activiteiten die je met het gezin kunt doen. 

"Aan elke kampeerder is gedacht. Er is naast rust ook reuring op de camping te vinden. Kleine tot grote kampeerplekken liggen er prachtig bij met veel beschutting en privacy. Voor kinderen is er veel speelgelegenheid en een animatieteam, voor de jeugd is er o.a. een voetbalveld en een jeugdhonk en voor iedereen is er een winkel, restaurant, een visvijver en een zwembad. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk heb ik geen minpunten kunnen ontdekken!"     - JaapBoek nu uw kampeervakantie met tieners