4 Sterren camping 2018

Kamperen met tieners

Gaat u kamperen met tieners? Kom dan uw vakantie vieren bij Camping ’t Strandheem. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor verveelde tieners! De vele faciliteiten maken van het kamperen met tieners op onze camping tot een onvergetelijke tijd. Zo hebben wij voor tieners een jeugdhonk waar ze zich al snel thuis zullen voelen. Met o.a. grote flatscreens om een film op te kijken of te gamen, een laptoptafel en een poolbiljart, is het jeugdhonk een ideale plek om nieuwe vakantievrienden te maken. Bij Camping ’t Strandheem is kamperen met tieners een feest!

Bekijk alle faciliteiten 

Boek direct je vakantie

Kamperen met tieners

Kamperen voor het hele gezin

Naast onze speciale aandacht voor tieners hebben we ook vele faciliteiten voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Zo is er een dubbel animatie programma op onze camping in het hoogseizoen, zowel voor de oudere jeugd als de jongere kinderen . Ook is er een klein overdekt zwembad en ook een prachtig strandbad om de hoek waar je heerlijk kunt chillen op 't strand. Camping 't Strandheem ligt centraal in noord Nederland en vanaf de camping zijn er vele activiteiten die je met het gezin kunt doen.

Bekijk onze omgeving

Check ook onze Vakantie Voordeelweken voor de zomer

Een spectaculair animatieprogramma

Voor de oudere jeugd mogen de activiteiten van het animatieprogramma wel wat pittiger en spectaculairder. En dat snappen wij op Camping ’t Strandheem! Daarom is er een animatieprogramma voor de tieners en een animatieprogramma voor jongere kinderen. Zo is er tijdens de vakantie altijd wat te doen voor uw tiener. Gezellig naar de jeugddisco om te chillen op nieuwe muziek en wat drinken met leeftijdsgenoten. Of sporten op het sportveld, meedoen aan een spooktocht, acteren, zingen of dansen in een musical, uit je dak gaan op een beachparty en aanschuiven rond het kampvuur. #datwillenzenietmissen :-)

Highlights zomervakantie 2018

Maandag 23 juli Spetterende Beachparty
Dinsdag 24 juli Themadag Indianen & show
Maandag 30 juli Horror Obstacle run 21:30 uur 12+
Woensdag 1 augustus Playbackshow
Donderdag 2 augustus FIFA toernooi 16:00 uur 8+
Maandag 6 augustus BIOS XXL 22:30 uur
Dinsdag 7 augustus Braderie
Donderdag 9 augustus Musical premiere 12- en 12+
Maandag 13 augustus Themadag piraten & show
Woensdag 15 augustus Spokentocht 12+
Maandag 20 augustus Zeemeerminnenles 16:00 uur
Woensdag 22 augustus Festival du Strandheem


Uw verblijf in onze accommodaties of met uw eigen caravan/tent

Op Camping 't Strandheem hebben we leuke accommodaties waar u heel prettig vakantie kunt vieren. Zo kunt u verblijven in een Mobile Home, een chalet of een Strandheem Lodge of tunneltent. Naast deze comfortabele accomodaties zijn er verschillende type kampeerplaatsen. Deze zijn ruim opgezet en de velden worden zo veel als mogelijk op type gast ingedeeld. Heeft u graag uw eigen sanitair? Geen probleem, we hebben ook kampeerplaatsen met een eigen sanitairunit!

Zoek en boek je verblijf