4 Sterren camping 2018

Kamperen met tieners

Gaat u kamperen met tieners? Kom dan uw vakantie vieren bij Camping ’t Strandheem. Hier hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw tieners zich gaan vervelen. De vele faciliteiten maken van het kamperen met tieners op onze camping een onvergetelijke tijd. Zo hebben wij voor tieners een jeugdhonk opgericht waar jongeren zich al snel thuis zullen voelen. Met o.a. grote flatscreens om een film op te kijken of te gamen, een laptoptafel en een poolbiljart, is het jeugdhonk een ideale plek om nieuwe vakantievrienden te maken. Bij Camping ’t Strandheem is kamperen met tieners een feest!

Bekijk faciliteiten Bekijk verblijf Bekijk omgeving


Kamperen voor het hele gezin

Naast onze speciale aandacht voor tieners zijn er bij onze vele faciliteiten voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Zo is er een dubbel animatie programma in het hoogseizoen. Hebben we een klein overdekt zwembad en ook een prachtig strandbad om de hoek. Camping 't Strandheem ligt centraal in noord Nederland dus vanuit de camping zijn er vele activiteiten met het gezin te ondernemen.

Kamperen met tieners, altijd wat te doen

Bij Camping ’t Strandheem kunt u onbezorgd kamperen met tieners. Er is tijdens uw vakantie altijd wat te doen. Zo hebben wij een speciaal animatieprogramma (hoogseizoen) afgestemd op de wensen van uw tieners. Zo kunnen zij bijvoorbeeld naar de jeugddisco om te chillen op nieuwe muziek en gezellig wat te drinken met leeftijdsgenoten. Natuurlijk behoort ook sporten op het sportveld, meedoen aan een spooktocht, acteren, zingen of dansen in een musical, uit je dak gaan op een beachparty en aanschuiven rond het kampvuur tot de mogelijkheid op onze camping.


Uw verblijf in onze accommodaties of met uw eigen caravan/tent

Op Camping 't Strandheem zijn verschillende accommodaties beschikbaar. Zo kunt u verblijven in een mobile home, een chalet of een lodge. Naast deze comfortabele accomodatie zijn er verschillende type kamerplaatsen. Deze zijn ruim opgezet en de velden worden zo veel als mogelijk op type gast ingedeeld. Zo is er een veld met vooral tieners en een veld met juist kleinere kinderen.