Kamperen met tieners

Gaat u kamperen met tieners?

Zitten uw kinderen net in een fase waarin ze twijfelen of ze nog mee willen op vakantie met hun pa en ma? Neem ze dan mee naar Camping ’t Strandheem! Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor verveelde tieners. De tieners zullen zich ongetwijfeld direct thuis voelen in het jeugdhonk!

Dit is de ideale plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten in een lekkere ongedwongen sfeer. In het jeugdhonk staat onder andere een tafelvoetbaltafel, een poolbiljart, een laptoptafel en grote flatscreens om samen een film op te kijken of lekker te gamen. Bij Camping ’t Strandheem is kamperen met tieners een groot feest!

Superveel toffe activiteiten

Voor de oudere jeugd mogen de activiteiten van het animatieprogramma wel wat pittiger en spectaculairder. En dat snappen wij op Camping ’t Strandheem! Daarom hebben wij een apart animatieprogramma samengesteld voor tieners én eentje toegespitst op kinderen.

Er is hierdoor altijd wel iets leuks te doen voor uw tiener. In de jeugddisco kunnen ze lekker chillen en dansen op de nieuwste muziek, terwijl ze een drankje drinken met leeftijdsgenoten. Ook worden er regelmatig beachparty's georganiseerd of is er een mogelijkheid om gezellig aan te schuiven bij het knisperende kampvuur. Houden uw kinderen van iets spannenders? Er wordt ook weleens een echte escape room georganiseerd, dit spel is alleen voor de teamplayers, want samen moet de code gekraakt worden! Voor de 18+ers worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zo kunnen uw jongeren meedoen aan een pubquiz!

Kamperen met tieners

Overdag worden er vele leuke sportactiviteiten georganiseerd! Daarnaast kunnen de tieners deelnemen aan spooktochten of kunnen ze zich aanmelden om te acteren, zingen of dansen in een musical! #datwillenzenietmissen :-)

Faciliteiten voor het hele gezin!

Naast onze speciale aandacht voor tieners hebben we ook vele faciliteiten voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Jong en oud vermaakt zich in ons gezellige overdekte zwembad. Tevens ligt om de hoek een prachtig strandbad waar u heerlijk kunt genieten op 't strand.

Camping 't Strandheem ligt centraal in het noorden van het land. U kunt vanaf de camping supergemakkelijk Friesland, Drenthe en natuurlijk Groningen ontdekken! In de omgeving zijn er dus genoeg activiteiten die je met het gezin kunt doen. 

zwembad, kamperen met tieners

Sporten op de velden

Op de camping kun je heerlijk sporten en spelen met de hele familie. Er is een multifunctioneel sportveld waar kinderen en jongeren heerlijk kunnen voetballen, basketballen en zelfs tennissen. Daarnaast hebben we ook een mooi beachvolleybalveld waar vaak ook activiteiten gehouden worden, maar met vrienden tegen elkaar sporten is natuurlijk ook erg leuk. Op de sportvelden komen jongeren op een makkelijke manier met elkaar in contact, dit zorgt ervoor dat kamperen met tieners een leuke ervaring is.

Google review - 5/5
"Aan elke kampeerder is gedacht. Er is naast rust ook reuring op de camping te vinden. Kleine tot grote kampeerplekken liggen er prachtig bij met veel beschutting en privacy. Voor kinderen is er veel speelgelegenheid en een animatieteam, voor de jeugd is er o.a. een voetbalveld en een jeugdhonk en voor iedereen is er een winkel, restaurant, een visvijver en een zwembad. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk heb ik geen minpunten kunnen ontdekken!" - Jaap

Ontdek de Ultieme Vakantie-ervaring met Tieners

Dus kies voor een vakantie met pubers vol avontuur en plezier op Camping 't Strandheem! Onze tienercamping in Nederland biedt een groot aanbod aan faciliteiten en activiteiten, speciaal ontworpen voor oudere jeugd. Er is altijd iets te doen om nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Bovendien is er een gevarieerd animatieprogramma met spannende activiteiten. De prachtige omgeving van Camping 't Strandheem is perfect gelegen om Friesland, Drenthe en Groningen te verkennen tijdens uw vakantie met puber of pubers. Boek vandaag nog uw vakantie en beleef een geweldige tijd met uw pubers op onze tienercamping in Nederland!

Boek gemakkelijk op onze tienercamping

Via zoek en boek boekt u gemakkelijk uw gezinsvakantie of familievakantie met tieners. Nog niet bedacht wanneer u wilt gaan?  Dan kunt u ook ons alles-in-1 prijzenoverzicht bekijken. Na het boeken is het aan te raden om onze camping app te downloaden. Hier vinden u en uw tiener(s) handige informatie over alle activiteiten en faciliteiten op onze tienercamping. Hiermee mist u niks tijden een verblijf op 't strandheem! Bereken voor vertrek de route uit naar onze camping. 

Boek nu uw kampeervakantie met tieners

Boek nu uw zomervakantie 2024 met tieners