Op zoek naar een Camping in Bakkeveen?

Gemoedelijke camping bij Bakkeveen

Bakkeveen is een typisch forensendorp in de provincie Friesland. Het dorp ligt te midden van een bosrijk gebied met heide- en zandvlakten dat is gelegen op de grens met Groningen en Drenthe. De Bakkenveense duinen zijn een prachtig gebied voor een wandel- of fietstocht. Op het aangrenzende heidegebied grazen regelmatig schapen en lopen Exmoorpony's en Schotse Hooglanders vrij rond.Kortom, onze camping bij Bakkeveen is omgeven door de mooiste natuur!

"Heerlijke camping! Mooie grote plekken en heel goed schoon sanitair. Onze jongens van 12&15 vonden het ook erg leuk. Het meer nabij de camping is top. Ook met kleine kinderen een aanrader. Broodjes te bestellen en goede campingwinkel aanwezig." - Joyce

Dé perfecte uitvalsbasis

U rijdt vanaf onze camping in 15 minuten Bakkeveen binnen. Onze camping heeft een erg unieke ligging. Onze camping bij Bakkeveen ligt namelijk in het grensgebied van Friesland, Groningen én Drenthe!

Zo fungeert onze familiecamping als perfecte uitvalsbasis voor allerlei leuke uitstapjes door heel Noord-Nederland. Geniet van de rust en weidse ruimte om u heen!

Kamperen op camping bij Bakkeveen

Overnachten op Camping 'T Strandheem kan op verschillende manieren. Voor het échte kampeergevoel, bieden we mooie, ruime opgezette kampeerplaatsen aan. Van een basis kampeerplaats, tot luxere plaatsen met privé-sanitair! Ook vakantiegangers die met de camper komen zijn van harte welkom op één van onze speciale camperplaatsen. Wilt u liever wat langer genieten van uw vakantie? Kies dan voor onze seizoen -en jaarplaatsen, voor een langdurig verblijf met een ultieme vakantiegevoel.

Boek uw kampeerplaats!

Camping Bakkeveen boeken  Camping Bakkeveen boeken

Bruisende camping in Friesland met zwembad

De omgeving is zeker het bezoeken waard, maar ook op de camping zelf is er genoeg te beleven. Onze camping beschikt namelijk niet alleen over een overdekt zwembad, maar over veel meer faciliteiten voor een leuke (spetterende) activiteit. Jong en oud mag gebruik maken van:

  • Strandbad;
  • Jeugdhonk / Disco;
  • Animatie;
  • Sportvelden;
  • (Overdekte) speeltuinen.

Camping Brakkeveen

Accommodatie boeken op onze camping bij Bakkeveen

Er is op onze camping voor ieder wat wils. Of u nu een camper heeft, een eigen caravan of tent, of juist van 'lekker makkelijk' houdt. Ga snel naar de accomodatie van uw keuze en bekijk de mogelijkheden.

Kampeerplaatsen Verhuuraccommodaties