4 Sterren camping 2018

Camping bij Bakkeveen

Bakkeveen is een typisch forensendorp in de provincie Friesland. Het dorp ligt te midden van een bosrijk gebied met heide- en zandvlakten dat is gelegen op de grens met Groningen en Drenthe. De Bakkenveense duinen zijn een prachtig gebied voor een wandel- of fietstocht. Op het aangrenzende heidegebied grazen regelmatig schapen en lopen Exmoorpony's en Schotse Hooglanders vrij rond. Kortom, onze camping bij Bakkeveen is omgeven door de mooiste natuur!

Met de auto bent u binnen een kwartier vanaf onze camping in Bakkeveen. Het unieke aan de ligging van onze camping is dat het op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe ligt. Zo kan onze familiecamping als uitvalsbasis dienen voor allerlei leuke uitstapjes in heel Noord-Nederland.

Camping in Friesland met zwembad

De omgeving is zeker het bezoeken waard, maar ook op de camping zelf is er genoeg te beleven. Onze camping beschikt namelijk niet alleen over een overdekt zwembad, maar over veel meer faciliteiten voor een leuke (spetterende) activiteit. Jong en oud mag gebruik maken van:

  • Strandbad
  • Jeugdhonk
  • Disco
  • Animatie
  • Sportvelden
  • (Overdekte) speeltuinen

Camping Bakkeveen

Accommodatie boeken op onze camping bij Bakkeveen

Er is op onze camping voor ieder wat wils. Of u nu een camper heeft, een eigen caravan of tent, of juist van 'lekker makkelijk' houdt. Ga snel naar de accomodatie van uw keuze en bekijk de mogelijkheden.

Kampeerplaatsen Verhuuraccommodaties