Vakantiepark op de grens met Friesland

Wilt u lekker op vakantie aar een vakantiepark Friesland? Kom dan naar Gezinscamping 'T Strandheem in Groningen. Deze leuke camping is gelegen op de grens van Groningen met Friesland. En dat betekent dat u kunt genieten van 2 prachtige provincies. Wat er is veel te zien en te doen inGroningen en Friesland.

Stedentrip in de noordelijke provincies

Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke stedentrip door Groningen en Friesland? Want er zijn heel veel leuke steden en dorpen te vinden in de noordelijke provincies. Grote steden, kleine dorpen en alles wat er tussen zit. 

Groningen stad

Als u op vakantiepark Friesland staat, en u wilt een leuke stad bezoeken, dan is Groningen één van de leukste bestemmingen. Deze studentenstad en tevens hoofdstad van de provincie heeft alles te bieden wat u zoekt. Ontzettend veel leuke terrassen, uitgaansgelegenheden, maar ook mooie bezienswaardigheden. Zo is het Gronings Museum zeker een must tijdens een bezoek aan deze stad. Ook een bezoek aan de Martinitoren mag zeker niet overgeslagen worden! 

Leeuwarden

Ook de Friezen hebben een prachtige hoofdstad. Leeuwarden is de grootste stad van Friesland, en heeft, net als Groningen, heel veel leuks te bieden. Zo is er een bruisend uitgaansleven, een mooie markt met veel terrassen, een superleuk poppodium EN een hele oude gevangenis waar (ook) een poppodium en vele andere kleine bedrijfjes en dergelijke gevestigd zijn. Deze moet u zeker bezoeken als u in Leeuwarden bent!

Vakantiepark Friesland

Blijf op het vakantiepark Friesland

Natuurlijk hoeft u tijdens uw vakantie de camping niet te verlaten. Sterker nog, Gezinscamping 'T Strandheem heeft ontzettend veel leuks te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overdekt zwembad waar u, ongeacht goed of slecht weer, heerlijk kunt zwemmen? Ook kunnen de kids heerlijk spelen in een van de speeltuinen. Deze zullen zich dus ook niet vervelen. Ook is er een strandbad aanwezig, waar lekker gezwommen kan worden als het zonnetje schijnt. Zoals u ziet zijn er dus genoeg leuke dingen te doen op het park. Boek daarom nu een mooie plek, zodat u niets van alle pret hoeft te missen, 

Boek hier uw plekje op de camping