Vakantiepark op de grens met Friesland

Wilt u lekker op vakantie naar een vakantiepark Friesland? Kom dan naar Gezinscamping 'T Strandheem in Groningen. Deze leuke camping is gelegen op de grens van Groningen met Friesland. En dat betekent dat u kunt genieten van twee prachtige provincies. Want er is veel te zien en te doen in Groningen en Friesland.

Stedentrip in de noordelijke provincies

Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke stedentrip door Groningen en Friesland? De authentieke, knusse dorpjes en mooie steden vindt u nergens anders. In de grote steden vindt u veel interessante musea, heerlijke restaurants en gezellige terrassen. In de kleine dorpjes vindt u ook vaak kleine ateliers en kleine winkels. En wat dacht u ervan om een leuke markt te bezoeken in één van de dorpen of steden in het noorden?

Ontdek Groningen stad

Als u op ons vakantiepark Friesland staat en u wilt een leuke stad bezoeken, dan is Groningen één van de leukste bestemmingen. Deze studentenstad en tevens hoofdstad van de provincie heeft alles te bieden wat u zoekt. Ontzettend veel leuke terrassen, uitgaansgelegenheden, maar ook mooie bezienswaardigheden. Zo is het Gronings Museum zeker een must tijdens een bezoek aan deze stad. Ook een bezoek aan de Martinitoren mag zeker niet overgeslagen worden! 

Breng een bezoekje aan Leeuwarden

Ook de Friezen hebben een prachtige hoofdstad. Leeuwarden is de grootste stad van Friesland, en heeft, net als Groningen, heel veel leuks te bieden. Zo is er een bruisend uitgaansleven, een mooie markt met veel terrassen, een superleuk poppodium EN een hele oude gevangenis waar (ook) een poppodium en vele andere kleine bedrijfjes en dergelijke gevestigd zijn. Deze moet u zeker bezoeken als u in Leeuwarden bent!

Ontdek ook Opende zelf

Opende, een pittoresk dorp in Noord-Nederland, biedt volop leuke activiteiten voor u als campinggast van 't Strandheem. Hier kunt u genieten van prachtige natuurwandelingen, fietsroutes door schilderachtige landschappen, watersporten op meren en kanalen, historische bezienswaardigheden verkennen, lokale cultuur ervaren en genieten van heerlijke gerechten. Of u nu van natuur, cultuur of avontuur houdt, Opende heeft voor iedereen iets te bieden!

Wandelend of fietsend de natuur in

Ontdekt u graag de omgeving op de fiets of tijdens een wandeling? Friesland staat bekent om de mooie wandeltochten en uitgestippelde fietsroutes. Tijdens deze tochten ontdekt u de uitgestrekte weilanden, bossen en meren. De provincie Frieslad kent vier nationale parken en twee nationale landschappen. Natuurliefhebbers kunnen zich hier dan ook echt uitleven. Bent u benieuwd naar een aantal leuke routes in de directe omgeving van vakantiepark Friesland? Klik hier voor de meest bijzondere routes!

Daarnaast is het blote voeten pad een echte aanrader voor jong en oud. Stap met je blote voeten in de blubber en wandel een heerlijke route door de natuur, terwijl kinderen de natuur optimaal beleven! Sluit het daarna af met een heerlijke 

Vakantiepark Friesland

Gezellig vakantiepark Friesland

Natuurlijk hoeft u tijdens uw vakantie de camping niet te verlaten. Sterker nog, Gezinscamping 't Strandheem heeft ontzettend veel leuks te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overdekt zwembad waar u, ongeacht goed of slecht weer, heerlijk kunt zwemmen? Ook kunnen de kids heerlijk spelen in een van de speeltuinen. Deze zullen zich dus ook niet vervelen. Ook is er een strandbad aanwezig, waar lekker gezwommen kan worden als het zonnetje schijnt. Zoals u ziet zijn er dus genoeg leuke dingen te doen op het park. Boek daarom nu een mooie plek, zodat u niets van alle pret hoeft te missen, 

Boek hier uw plekje op de camping

Vakantiepark Friesland met kinderen

Voor kinderen is er genoeg te beleven op het vakantiepark Friesland. Ieder jaar staat er weer een animatieteam klaar voor kinderen, tieners en volwassenen. Zo kan iedereen meedoen aan leuke activiteiten met leeftijdsgenoten. Voor kinderen kunt u denken aan knutselen, disco etc. Tieners kunnen meedoen aan Bootcamp, sporttoernooien, kampvuren en nog veel meer.

Ook het jeugdhonk is een gezellige plek waar kinderen en jongeren samen kunnen komen en gezellig met elkaar kunnen kletsen. Op camping Strandheem kunt u uitkijken naar een gezellige tijd voor uzelf, maar zeker ook voor uw kinderen! 

Sluit vakantiepark Friesland helemaal aan bij uw wensen? Boek een heerlijke vakantie en kom genieten van een vakantie in eigen land!

Boek uw vakantiepark Friesland