Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor!

Noel en Andrea

Sinds eind 2018 zijn wij de eigenaren van Camping 't Strandheem! Na 18 jaar als gast op de camping te hebben gestaan houden we ons nu bezig met het reilen en zeilen van de camping. 

Jelmer

Mijn naam is Jelmer en ik ben verantwoordelijk voor de Technische Dienst. Daarnaast vind u mij achter de bar en als DJ maak ik er graag een feestje van! De variatie aan werkzaamheden vind ik leuk en doe ik graag. Mocht ik iets voor u kunnen betekenen laat u mij dit vooral weten!

Hans

Mijn naam is Hans en samen met Jelmer ben ik verantwoordelijk voor al het groen op de camping en ik houd mij bezig met technische klussen. Als een echt buitenmens is deze baan mij dan ook op het lijf geschreven. Als ik u ergens mee van dienst kan zijn dan hoor ik dat graag!

Hennie

Mijn naam is Hennie en ik ben Hoofd Facilitaire dienst. Samen met het schoonmaakteam verzorgen wij de schoonmaak van de verhuuraccommodaties en de toiletgebouwen. Het met elkaar er iets moois van maken spreekt mij erg aan. Mocht u dan ook vragen hebben schroom dan niet om mij of een van mijn collega`s aan te spreken!

Liske

Mijn naam is Liske u zult mij veelal vinden op de receptie. Mocht u willen weten wat er allemaal op de camping of wat er in de omgeving te doen is? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Kom gezellig langs op de receptie, ik help u graag!

 Noel en Andrea

 Jelmer

 Hans

 Liske

 

 Hennie