Kamperen friesland

Friesland biedt met haar prachtige natuur, gezellige steden en dorpjes en vele bezienswaardigheden een heerlijke vakantie voor jong en oud. Kom ook kamperen in Friesland bij Camping ’t Strandheem en beleef een onvergetelijke vakantie. De ruime en luxe kampeerplaatsen op deze camping bezorgen u een comfortabele en onbezorgde kampeervakantie. Camping ’t Strandheem meet ruim 15ha en telt 100 vaste en 200 royale toeristische plaatsen met veel privacy. Komt u met kleine kinderen kamperen in Friesland? Dan kunt u bij ons kiezen voor een kampeerplaats met speeltjes. Komt u met tieners? Dan heeft u liever een eigen veldje. Wij houden graag rekening met uw vakantiewensen wanneer u komt kamperen in Friesland.

Kamperen in Friesland, dat is pas gezellig!

Kom ook kamperen in Friesland en beleef het echte vakantie gevoel. Met vele faciliteiten komen jong en oud, tijd en ogen tekort. Wat dacht u van een overdekt zwembad, een overdekte speeltuin, restaurant en snackbar, strandbad, een jeugdhonk, een sportveld, buitenspeeltuinen, een spetterend animatieteam en nog veel meer? Daarnaast zijn de luxe kampeerplaatsen voorzien van ruim opgezette sanitaire voorzieningen met o.a. een babyroom en gezinsdouche. Er is zelfs de mogelijkheid om een kampeerplaats te reserveren met uw eigen privé sanitair. Kamperen in Friesland, niet alleen gezellig, maar ook luxe!

Kamperen in Friesland

Camping voor gezinnen met tieners

Onze camping in Groningen heeft vele faciliteiten speciaal voor tieners. Zo is er een eigen jeugdhonk en een eigen animatie programma voor tieners (hoogseizoen). Op het freegame sportveld worden vele activiteiten georganiseerd en kunnen de tieners hun energie kwijt. 's Avonds is er alle tijd om lekker te dansen in de disco of rustig te praten bij het kampvuur. Bekijk onze speciale site voor tieners hier.

Bekijk faciliteiten Bekijk omgeving

Bekijk tiener site Bekijk verblijf