Kamperen friesland

In Friesland vindt u prachtige natuur, gezellige steden en vele bezienswaardigheden. Neem uw tent of caravan mee en kom kamperen in Friesland. Geniet van het buitenleven en onze luxe faciliteiten tijdens uw vakantie op onze familiecamping.

Kamperen in Friesland

Beleef een onvergetelijke vakantie in Friesland bij camping ’t Strandheem. Een gezellige camping voor jong en oud. De ruime en luxe kampeerplaatsen bezorgen u een zorgeloze kampeervakantie. Camping ’t Strandheem is ruim 15ha en telt 100 vaste en 200 royale toeristische plaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van veel privacy.

Familiecamping in Friesland

Komt u kamperen met kinderen in Friesland? Op onze camping in Opende kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Kinderen hoeven zich niet te vervelen met de speeltuinen, het overdekte zwembad, sportvelden en de animatie. Of wat dacht u van het leuke strandbad met zandstrand? Onze familiecamping is ook ontzettend leuk voor tieners met het jeugdhonk.

Luxe faciliteiten op onze camping in Opende

Het echte vakantiegevoel beleeft u op onze camping. Hier kunt u ouderwets kamperen, maar wel met luxe faciliteiten. Beleeft een onbezorgde vakantie waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de vele faciliteiten komen jong en oud, tijd en ogen tekort. De ruime opgezette sanitaire voorzieningen zijn voorzien van een babyroom en gezinsdouche. U heeft zelfs de mogelijkheid om een kampeerplaats te boeken met uw eigen privé sanitair. Kamperen in Friesland is niet alleen gezellig, maar ook comfortabel!

kamperen Friesland?

Omgeving ontdekken

In de omgeving van Camping ’t Strandheem is van alles te beleven. Door de centrale ligging in het Noorden, op de rand van Friesland en Groningen heeft u veel mogelijkheden. Ontdek de prachtige natuur van Groningen, Friesland en Drenthe of plan leuke uitjes in de buurt. Een dagje naar de dierentuin, een museum of een indrukwekkend natuurgebied. Zowel op de camping zelf als in de omgeving hoeft u zich niet te vervelen.

Ontdek de kampeerplaatsen