Camping Groningen voor gezinnen met tieners

In Opende, nog net binnen de provincie Groningen, vindt u camping 't Strandheem. Dé gezelligste camping van Groningen! Als echte gezinscamping bieden wij alle vakantiegangers, van jong tot oud, een onvergetelijke vakantie. Want zoals het gezegde luidt, er gaat niks boven Groningen. Met o.a. onze gastvrijheid, service, gezelligheid en leuke activiteiten willen we u de leukste vakantie ooit bezorgen.

De 10 voordelen van camping 't Strandheem

Uiteraard vinden wij onze camping de leukste camping in Groningen en omstreken. Graag delen wij met u waarom we dat vinden.

 • In het hoogseizoen hebben wij op de camping twee animatieteams, waarvan één speciaal voor tieners! Zo is er aandacht voor het gehele gezin.
 • Direct naast de camping is een mooie recreatieplas met een uitgebreid strand. Als gast van Camping 't Strandheem heeft u gratis toegang tot het strand.
 • Bij Camping 't Strandheem krijgt u veel faciliteiten (overdekt zwembad, strand, overdekte speeltuin, restaurant, animatieteams, campingwinkel etc) voor een scherpe prijs.

Benieuwd naar de overige voordelen? Lees verder voor onze volledige top 10!

Camping Groningen met strandbad

Camping in Groningen en een beetje Friesland

Doordat onze camping op de grens van Groningen en Friesland ligt, kunt u vanaf onze camping het beste van beide provincies ervaren. Vanaf de camping bent u binnen enkele minuten in Groningen. Deze gastvrije stad is het bezoeken zeker waard. Vanaf de Martinitoren, in het hart van Groningen, is het centrum van Groningen met haar kronkelende winkelstraatjes goed te bewonderen. Maar ook Zeehondencrèche Pieterburen, een daguitje naar de Friese Meren, Eenrum en nog meer pittoreske plaatsen mag u niet overslaan. Zelfs Drenthe ligt op korte afstand en behoort tot de mogelijkheden. De omgeving is zowel per boot, auto, fiets of wandelend te verkennen. Het bezorgt u gegarandeerd veel vakantieplezier!

Alle verblijfsmogelijkheden op onze camping in Groningen

Wij bezorgen graag elke vakantieganger die een vakantie bij onze camping in Groningen heeft geboekt een onvergetelijke vakantie. Daarom beschikken wij over meerdere accommodaties en diverse kampeerplaatsen, zodat er altijd een favoriet voor u tussen zit. U beleeft op onze camping gegarandeerd een geweldige tijd, met of zonder de kids.

Kampeermogelijkheden:

 • Basis kampeerplaats
 • Comfort kampeerplaats
 • Kampeerplaats met privé-sanitair
 • Camperplaats 

Verblijfsmogelijkheden:

 • Lodge Glamping met eigen sanitair 
 • Strandheem Tunneltent 
 • Safaritent Libra
 • Hoteltent 
 • Aqua 6 persoons
 • Riviera 6 persoons
 • Mobilhome 6 personen

Kampeermogelijkheden     Verblijfsmogelijkheden

Glamping in Groningen

Voor gezinnen met tieners

Onze camping in Groningen heeft vele faciliteiten speciaal voor tieners. Zo is er een eigen jeugdhonk en een speciaal animatie programma voor tieners (hoogseizoen). Op het freegame sportveld worden vele activiteiten georganiseerd en kunnen de tieners hun energie kwijt. 's Avonds is er alle tijd om lekker te dansen in de disco of rustig te praten bij het kampvuur.

Wilt u meer informatie?

Voor eventuele vragen of meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag informatie over de camping, kampeerplaatsen, accommodaties, omgeving, faciliteiten, of misschien wel uw boeking. Stuur een mailtje naar info@strandheem.nl, of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)594-65 95 55. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen, die wij zo snel mogelijk zullen beantwoorden. 

Contact opnemen