BOEK ALVAST UW VAKANTIE VOOR 2024!

Vanaf nu kunt u al boeken voor 2024. Wilt u dus verzekerd zijn van een plekje in 2024 dan kan dat! De camping is in 2024 geopend vanaf 29 maart t/m 29 september. Voor boekingen van 2024 gelden de reguliere betalingsvoorwaarden; 50% aanbetalen binnen 14 dagen na boeking en de overige 50% uiterlijk 3 weken voor aankomst.

Wordt het kamperen of huren?

Met ruim 200 kampeerplaatsen op de camping vindt u zeker een mooi plekje voor een vakantie. Kies voor een basis kampeerplaats met 10 ampère elektriciteitcomfortplaats met tevens watertappunt en -afvoer of kom lekker kamperen in alle luxe met een eigen privé sanitair. Op alle plaatsen kunt u terecht met tent, caravan of vouwwagen.

Gaat u op vakantie in Groningen met een camper? Geen probleem! Ook daarvoor hebben wij de speciale camperplaatsen.

Voor wie liever wat meer comfort en luxe heeft tijdens de zomervakantie, bieden wij diverse verhuuraccommodaties. Van glamping lodge- of safaritent, tot comfortabele mobilhome of luxe stacaravan met twee badkamers.

Seizoen-en jaarplaatsen 2024

Bent u geïnteresseerd in een seizoens -of jaarplaats voor 2024? Dan kunt u ons het beste even een mailtje sturen (info@strandheem.nl) met uw wensen. Wij komen er dan zo snel mogelijk op terug.

Zoek en boek nu uw vakantie voor 2024

boeken 2023