Zomervakantie boeken?

Kom maar door met de zomervakantie!

De zomer komt eraan en het is tijd om te beginnen met plannen van de perfecte vakantie. En wanneer u op zoek bent naar een plek waar u kunt ontspannen, plezier kunt hebben en nieuwe avonturen kunt beleven, dan is Camping 't Strandheem in Groningen de perfecte plek!

Camping 't Strandheem is de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en ontspannen vakantie in Groningen. Onze familiecamping biedt talloze activiteiten en faciliteiten voor jong en oud, zodat het hele gezin kan genieten van een onvergetelijke vakantie.

Kamperen in Groningen

Komt u genieten van een heerlijke kampeervakantie op onze camping? Voor een extra voordelige zomervakantie in Groningen kunt u gebruik maken van de Zomer Voordeelweken! 

Zomer Voordeel Weken 2023

Alleen voor de basis kampeerplaatsen

Regio Noord 21 juli - 3 september € 995,00 boek direct
Regio midden 7 juli - 20 augustus € 995,00 boek direct
Regio Zuid 14 juli - 27 augustus € 995,00 boek direct

Liever iets huren?

Of je nu wilt kamperen op een van onze ruime staanplaatsen of liever kiest voor een van onze comfortabele verhuuraccommodaties, zoals een bungalow, chalet of stacaravan, bij ons is alles mogelijk. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

Accommodaties bekijken

De leukste animatie

Tijdens de zomervakantie bieden wij een uitgebreid animatieprogramma aan voor jong en oud. Van knutselactiviteiten tot sportwedstrijden en van gezellige avonden tot spannende speurtochten: er is voor ieder wat wils. Zo genieten jullie samen van een onvergetelijke zomervakantie.