Vroegboekactie 2019

Krijgt u ook alweer de vakantiekriebels? Wij in elk geval wel! Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijk ontspannen vakantie op onze camping. En we hebben nu ook nog een leuke vroegboekactie waar vooral uw kinderen en tieners heel blij van worden :-)!

Gratis WiFi tijdens uw vakantie!

Leg dus nu uw favoriete plekje voor 2019 vast en ontvang 1 gratis WiFi kaart voor uw vakantie! De actie is tot 28 februari 2019 geldig. De vroegboekactie* wordt automatisch berekend bij uw boeking!

* De vroegboekactie is niet geldig i.c.m. andere acties en op seizoen -en jaarplaatsen

Kamperen of huren?

U kunt kiezen voor een van de mooie kampeerplaatsen eventueel zelfs met een eigen sanitaircabine of voor de comfortabele accommodaties.

Meer informatie en reserveren kamperen

Meer informatie en reserveren accommodaties

Camping met uitgebreide faciliteiten

Boekt u een vakantie op 't Strandheem dan ziet u een vakantie vol activiteiten, gezelligheid en comfort tegemoet. De vele faciliteiten maken uw vakantie heerlijk ontspannen. Met een overdekt zwembad, diverse speeltuinen, een snackbar en restaurant, het strandbad en nog veel meer leuks ontbreekt het u aan niks. 

Naar overzicht faciliteiten

Op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe

De prachtige ligging van onze camping op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe maken dat u het moois van alle 3 de provincies kunt ervaren. Wilt u genieten van de natuur, een leuk dagje weg met de kids, iets cultureels ontdekken, de mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben de leukste tips voor u verzameld!

Naar overzicht omgeving