Familiecamping in Drenthe

Vakantie is het moment om met het hele gezin of de familie te genieten. En dat is wat er op onze familiecamping bij Drenthe gebeurd! Camping 't Strandheem is een camping waar voor jong en oud leuke activiteiten worden georganiseerd. In het hoogseizoen is er van alles te beleven door o.a. ons gezellige animatieteam. Met twee aparte animatieprogramma's zorgen ze ervoor dat kleine kinderen, maar ook tieners een unieke ervaring beleven.

Bij onze camping is er ruimte voor iedereen. Dat hebben wij voor u vertaald in 10 pluspunten. Een kleine greep uit onze voordelen.

  • Buiten het hoogseizoen is camping 't Strandheem een rustige camping, geschikt voor rustzoekers, fietsers en natuurliefhebbers.
  • U doucht bij ons vrij (zonder muntjes) en wc papier is natuurlijk aanwezig bij de toiletten.
  • Onze camping ligt centraal in Noord Nederland. Zo heeft u vele mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving zonder dat u ver hoeft te reizen.

Lang verblijven op onze familiecamping bij Drenthe

Uiteraard kunt u kiezen voor een korte vakantie. Even een weekendje weg, een midweek of een volledige week. Maar u kunt ook een seizoen- of jaarplaats boeken. Zo bent u altijd verzekerd van uw eigen plekje en kunt u zodra de zon begint te schijnen van vakantie genieten op onze familiecamping in Nederland. U bent dan van april t/m september altijd welkom op onze camping en kunt zo genieten van de drukte in het hoogseizoen en de rust buiten de vakanties om.

Contact opnemen over langverblijf

Voorzieningen op famililiecamping bij Drenthe

Bij Camping 'T Strandheem zult uw familie zich geen moment vervelen door het grote aanbod aan faciliteiten die zich op de camping bevinden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Overdekt zwembad
  • Speeltuinen
  • Eetcafé & Snackbar Strandheem
  • Animatie
  • Visvijver

Dit is slechts een greep uit de voorzieningen, want er is nog veel meer te ontdekken! Benieuwd wat er allemaal te vinden is op Camping 'T Strandheem? 

Ontdek alle faciliteiten

familiecamping Drenthe