Familiecamping in Drenthe

Vakantie is het moment om met het hele gezin of de familie te genieten. En dat is wat er op onze familiecamping bij Drenthe gebeurd! Camping 't Strandheem is een camping waar voor jong en oud leuke activiteiten worden georganiseerd. In het hoogseizoen is er van alles te beleven door o.a. ons gezellige animatieteam. Met twee aparte animatieprogramma's zorgen ze ervoor dat kleine kinderen, maar ook tieners een unieke ervaring beleven.

Camping voor jong en oud

Bij onze camping is er ruimte voor iedereen. Dat hebben wij voor u vertaald in 10 pluspunten. Een kleine greep uit onze voordelen.

  • Buiten het hoogseizoen is camping 't Strandheem een rustige camping, geschikt voor rustzoekers, fietsers en natuurliefhebbers.
  • U doucht bij ons vrij (zonder muntjes) en wc papier is natuurlijk aanwezig bij de toiletten.
  • Onze camping ligt centraal in Noord Nederland. Zo heeft u vele mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving zonder dat u ver hoeft te reizen.

Camping Friesland, Groningen en Drenthe

Camping 't Strandheem ligt erg centraal in het noorden van Nederland. Op de grens van Groningen met Friesland vindt u onze camping. In Opende, een rustige en natuurrijke omgeving. De ideale plek om heerlijk te ontspannen, maar ook juist leuke activiteiten te beleven. Vanuit onze camping kunt u drie verschillende provincies gemakkelijk ontdekken: Friesland, Groningen en Drenthe. Bezoek de verschillende steden, natuurgebieden of activiteiten van alle drie de provincies.

Lang verblijven op onze familiecamping bij Drenthe

Uiteraard kunt u kiezen voor een korte vakantie. Even een weekendje weg, een midweek of een volledige week. Maar u kunt ook een seizoen- of jaarplaats boeken. Zo bent u altijd verzekerd van uw eigen plekje en kunt u zodra de zon begint te schijnen van vakantie genieten op onze familiecamping in Nederland. U bent dan van april t/m september altijd welkom op onze camping en kunt zo genieten van de drukte in het hoogseizoen en de rust buiten de vakanties om.

Contact opnemen over langverblijf

Voorzieningen op famililiecamping bij Drenthe

Bij Camping 'T Strandheem zult uw familie zich geen moment vervelen door het grote aanbod aan faciliteiten die zich op de camping bevinden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Overdekt zwembad
  • Speeltuinen
  • Eetcafé & Snackbar Strandheem
  • Animatie
  • Visvijver

Dit is slechts een greep uit de voorzieningen, want er is nog veel meer te ontdekken! Benieuwd wat er allemaal te vinden is op Camping 'T Strandheem? 

Ontdek alle faciliteiten

Leuke uitstapjes met het gezin

Een familiecamping in Drenthe heeft natuurlijk als voordeel dat u er veel met het gezin kan doen. Maar ook in de omgeving van de camping kunt u heel veel leuks beleven. Drenthe staat bekend om zijn grote hoeveelheid natuur, maar de provincie heeft nog meer te bieden. Van een superleuke dag in de dierentuin tot een leerzame dag bij het Hunebedcentrum. In Drenthe is genoeg ruimte voor plezier vanaf onze familiecamping in Drenthe.

Een dagje naar de dierentuin

Laten we eerst eens kijken naar het leukste familieuitje van Drenthe: Wildlands Adventure Zoo. Deze dierentuin combineert dieren met attracties. Dat maakt dat een dagje Wildlands voor het hele gezin een topdag wordt! U kijkt uw ogen uit naar de mooiste, meest unieke dieren. En ondertussen kunt u nog in verschillende leuke attracties. Zo wordt het een onvergetelijke dag.

Op zoek naar Drentse historie

Ook kunt u met het gezin de Drentse historie ontdekken. En dan bedoelen we natuurlijk Hunebedden, en alles wat hiermee te maken heeft. En de perfecte plek om dit te doen is in Borger, bij het Nationaal Hunebeddencentrum in Borger. In Borger leert u alles over de HUnebedden. Daarnaast staat hier ook het grootste hunebed van Nederland: D27. Het Hunebedcentrum (maar ook de andere hunebedden in Drenthe) is een ontzettend leuke en leerzame plek om vanaf onze familiecamping in Drenthe te bezoeken.

Een dagje speelplezier in Coevorden

Bent u op vakantie met jongere kinderen? Dan is een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden een heel goed idee. Dit superleuke indoor attractiepark voor kinderen is gegarandeerd het leukste uitje voor kinderen in Drenthe. U hoeft hier in ieder niet bang te zijn dat de kinderen zich vervelen. Met ruim 20 verschillende attracties en speeltoestellen kunnen de kinderen met gemak een hele dag zoet zijn. Zo heeft u een hele leuke dag, gewoon vanaf onze familiecamping in Drenthe. Reserveer van tevoren wel even een kaartje.

familiecamping Drenthe

Zoveel te beleven!

Camping 't Strandheem is een echte familiecamping bij Drenthe. In de omgeving van de camping is ontzettend veel te doen, zien en beleven. Natuurliefhebbers zitten hier helemaal goed, met het Lauwersmeer, Nationaal Park De Alde Fe en Oostermeer is er van alles te beleven. Mooie Wandelroutes en leuke fietstochten gegarandeerd! Daarnaast zijn er genoeg plekken voor een dagje uit. Voor spektakel naar attractieparken, een rustig dagje in de botanische tuin de Kruidhof, of ga terug in de tijd met een bezoek aan historische binnensteden zoals Groningen. Een superleuke stad om te winkelen, een terrasje te pakken of om gewoon lekker rond te struinen.

Ontdek de omgeving