Camping oudere jeugd

Op zoek naar een camping oudere jeugd? Zoals u vast heel goed weet, vraagt kamperen met tieners om heel andere faciliteiten dan het kamperen met kleinere kinderen. De oudere jeugd zoekt andere faciliteiten en ook leeftijdsgenoten zijn natuurlijk heel belangrijk. Als echte tienercamping is Camping 't Strandheem een heerlijke plek om uw vakanties door te brengen.

Terwijl uw pubers zich vermaken op de camping oudere jeugd kunt u op de ruime kampeerplek zelf ook lekker uitrusten. Ook de jongere kinderen worden bij ons niet vergeten en zo is Camping 't Strandheem de ideale familiecamping in het noorden van Nederand.

Coole activiteiten voor tieners...

Uw pubers hoeven zich op onze camping oudere jeugd geen moment te vervelen! Hoezo dat? Nou, er is meer dan genoeg voor ze te doen! Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Een activiteitenprogramma met onder andere spooktocht, FIFA-toernooien en Obstacle Runs.
  • Chillen in ons gezellige jeugdhonk met pooltafels, grote tv-schermen en nog veel meer.
  • Coole disco die we regelmatig in het jeugdhonk organiseren.
  • Lekker lui in de zon liggen bij het strandbad.
  • Sportveldjes waar ze tegen vakantievrienden kunnen voetballen, basketballen of tennissen.
  • En nog veel meer!

Kortom, op camping 't Strandheem denken we aan de oudere jeugd en zorgen we ervoor dat het uw tieners aan niets ontbreekt. Jaarlijks komen er dan ook veel gezinnen met tieners naar de camping die elkaar graag opzoeken en zorgen voor een gezellige sfeer.

...maar ook voor de rest van de familie!

Natuurlijk zijn er in gezinnen met tieners ook vaak jongere broertjes en zusjes. Die vinden wij bij 't Strandheem net zo belangrijk. Daarom hebben wij speciaal voor de jongere kids een eigen animatieprogramma en hoeven ook zij zich nooit te vervelen. Lekker zwemmen, naar de speeltuin, of een duik in het strandbad... er is van alles te doen op camping 't Strandheem voor uw kinderen.

Ondertussen kunt u in alle rust een hengel uitgooien, de wasmachine leeghalen of heerlijk zonnebaden op het strandje. Van daaruit kunt u overigens een oogje in het zeil houden, want onze jonge gasten zijn vaak bij het strandbad te vinden. Zandkastelen bouwen, spelletjes spelen of elkaar in het water duwen, hier zullen uw kinderen van alles doen!

Onze gezellige camping is ook een populaire bestemming voor een-oudergezinnen en grote of kleine groepen.

Bekijk alle faciliteiten

Camping 't Strandheem krijgt erg goede beoordelingen op Zoover en we zijn dan ook erg trots op de mooie 8 die we hier halen. 

Camping Oudere Jeugd

Met tieners op pad

De bekende uitspraak is 'Er gaat niets boven Groningen" en wij zijn het daar volkomen mee eens. Een dagje Groningen met beklimming van de Martinitoren is zeker een aanrader, maar er is nog veel meer te doen in Groningen. Elk jaar horen wij weer van onze gasten dat Groningen ze zo positief heeft verrast en dat is precies wat we graag willen horen. Van natuur tot spektakel, maar ook historie en cultuur... er is hier voor elk wat wils.

Wilt u graag nog andere steden bezoeken om bijvoorbeeld lekker te winkelen? Dan raden wij u de Duitse steden Oldenburg en Bremen aan. Vanaf de camping bent u binnen no-time in Duitsland, dus het is veel minder ver rijden dan u denkt! 

Voor jong en oud is het zeehondencentrum in Pieterburen een leuk uitje. Zelfs uw chagrijnige puber zal de lieve dieren willen vertroetelen. Willen ze nog meer dieren zien? Kom dan naar de kindvriendelijke dierentuin van Emmen

Ontdek al onze tips voor de omgeving

Tieneravonturen in stijl: camping 't Strandheem voor de oudere jeugd

Geniet samen met uw tieners van de ultieme vrijheid en avontuur op Camping 't Strandheem. Onze camping voor oudere jeugd biedt niet alleen spannende activiteiten, maar ook een veilige en sociale omgeving waar tieners hun eigen identiteit kunnen ontwikkelen. Hier kunnen ze nieuwe vriendschappen sluiten, hun zelfvertrouwen vergroten en onvergetelijke herinneringen creëren terwijl ze de wereld om hen heen verkennen. Bij Camping 't Strandheem begrijpen we dat de tienerjaren een cruciale fase zijn, en we zijn er trots op deze bijzondere reis te ondersteunen en te verrijken voor zowel ouders als tieners.

Wanneer komt u naar Groningen?

Zoekt u een camping oudere jeugd, dan bent u bij Camping 't Strandheem zeker aan het juiste adres! Daarmee blijft er nog maar 1 vraag over: wanneer komt u naar Groningen? Op Camping 't Strandheem heten we u graag van harte welkom. 

Camping oudere jeugd reserveren