Camping oudere jeugd

Kamperen met tieners vraagt andere faciliteiten dan het kamperen met kleinere kinderen. De oudere jeugd zoekt andere faciliteiten en ook leeftijdsgenoten zijn natuurlijk heel belangrijk. Als echte tienercamping is Camping 't Strandheem een heerlijke plek om je vakanties door te brengen. Terwijl je pubers zich vermaken op de camping kun je op de ruime kampeerplek zelf ook lekker uitrusten. Ook de jongere kinderen worden bij ons niet vergeten en zo is Camping 't Strandheem de ideale familiecamping in het noorden van Nederand.

Activiteiten voor tieners

Elk jaar organiseren we allerlei supertoffe activiteiten voor tieners. Wat dacht je van een spooktocht, FIFA toernooi of Obstacle Run? Zomaar wat activiteiten die in 2018 op ons programma staan. Bekijk het programma om alle activiteiten te bekijken. Maar ook verder is er van alles te beleven. Zo is er een overdekt zwembad op de camping en gaan onze tieners graag chillen bij het strandbad. Natuurlijk zijn er ook sportveldjes, een jeugdhonk (met disco) er is er Wifi (gratis bij hoofdgebouw). Kortom, op camping 't Strandheem denken we aan de oudere jeugd en zorgen we ervoor dat het de tieners aan niets ontbreekt. Jaarlijks komen er dan ook veel tieners naar de camping die elkaar graag opzoeken en zorgen voor een gezellige sfeer.

Familiecamping voor het hele gezin

Natuurlijk zijn er in gezinnen met tieners ook vaak jongere broertjes en zusjes. Die vinden wij bij 't Strandheem zeker zo belangrijk. Daarom hebben wij speciaal voor de jongere kids een eigen animatieprogramma en hoeven ook zij zich nooit te vervelen. Lekker zwemmen, naar de speeltuin, of een duik in het strandbad... er is van alles te doen op camping 't Strandheem voor elke leeftijd. De camping is ook een populaire bestemming voor een-oudergezinnen en grote of kleine groepen.

Camping 't Strandheem krijgt goede beoordelingen op Zoover en we zijn dan ook erg trots op de mooie voldoende die we hier halen. 

 

Camping Oudere Jeugd

Er gaat niets boven Groningen

De bekende uitspraak is 'Er gaat niets boven Groningen" en wij zijn het daar volkomen mee eens. Een dagje Groningen met beklimming van de Martinitoren is zeker een aanrader, maar er is nog veel meer te doen in Groningen. Elk jaar horen wij weer van onze gasten dat Groningen ze zo positief heeft verrast en dat is precies wat we graag willen horen. Van natuur tot spektakel, maar ook historie en cultuur... er is hier voor elk wat wils. Natuurlijk ben je vanaf de camping ook snel in Duitsland waar steden als Oldenburg of Bremen een bezoekje waard zijn. 

Wanneer komen jullie naar Groningen?

Eigenlijk blijft er nog maar 1 vraag over: wanneer komen jullie naar Groningen? Op Camping 't Strandheem heten we je graag van harte welkom. Zoek je een camping die geschikt is voor oudere jeugd, dan ben je bij Camping 't Strandheem zeker aan het juiste adres.

Direct reserveren