Camping bij Friesland aan het water

Als u op zoek bent naar een camping bij Friesland aan het water, dan is Camping 'T Strandheem misschien wat u zoekt. Deze leuke gezinscamping op de grens van Groningen met Friesland heeft ontzettend veel leuks te bieden. Je hoeft je hier geen moment te vervelen!

Camping Friesland aan het water

Camping 'T Strandheem is prachtig gelegen aan een superleuk Strandbad. In het strandbad kun je allerlei leuke dingen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekker zwemmen, roeien, dobberen en zonnebaden? Het is allemaal mogelijk in het strandbad bij Camping T' Strandheem. Maar ook de vissers kunnen goed terecht op de camping. Want in de visvijver op de camping kunt u ideaal een hengeltje uitwerpen!

Ook een overdekt zwembad

Het is in Nederland natuurlijk niet altijd zonnig. En het is heel fijn als je op de mindere dagen ook een lekkere duik kunt nemen. Daarom beschikt de camping ook over een overdekt zwembad! Het zwembad beschikt over een groot zwemgedeelte met daarnaast een klein badje van 8m² (voor de kleine zwemmers). Het water is 28 graden, dus je hoeft niet bang te zijn het koud te krijgen. Het zwembad is het hele seizoen geopend tot 18:00 uur, en in het hoogseizoen zelfs tot 21:00 uur. Je kan dus de hele dag genieten van het heerlijke water!

Ook speelplezier buiten het water

Naast heerlijk zwemmen heeft camping Friesland aan het water nog veel meer leuks te beiden Zo staan er verschillende speeltuinen op het park. En het meest ideale: de grote speeltuin is overdekt. hier kunt u dus ook gaan spelen als het weer slecht is. Zo kunnen de kids ten alle tijden hun energie kwijt! 

 

Camping Friesland aan het water

Lekker sporten

Of u nou wilt voetballen, basketballen of tennissen, het kan allemaal op Camping 'T Strandheem. Met een multifunctioneel sportveld kunt u alle sporten beoefenen die u wilt. Ook worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Hier kunt u bewijzen dat u de allerbeste bent!

Kom naar camping Friesland aan het water

Er is zoveel leuks te doen op Camping 'T Strandheem, dat u bijna niet anders kan dan heerlijk vakantie vieren op onze camping. Boek daarom nu een mooie kampeerplaats of een huuraccommodatie. Met keuze uit wel 6 verschillende kampeerplaatsen en 5 huuraccommodaties zit er voor iedereen een mooie plek bij!

Boek nu een plekje op Camping'T Strandheem