Camping bij Friesland aan het water

Als u op zoek bent naar een camping bij Friesland aan het water, dan is Camping 'T Strandheem misschien wat u zoekt. Deze leuke gezinscamping op de grens van Groningen met Friesland heeft ontzettend veel leuks te bieden. U hoeft u hier geen moment te vervelen!

Een prachtige camping in Friesland aan het water

Camping 't Strandheem is prachtig gelegen camping in Friesland aan het water. Onze camping is gelegen aan een strandbad en waarin u veel leuke dingen kan doen! Wat dacht u bijvoorbeeld van lekker zwemmen, roeien, dobberen en zonnebaden? Het is allemaal mogelijk in het bad bij Camping 't Strandheem. Maar ook de vissers kunnen goed terecht op onze kampeerplaatsen want in de visvijver op de camping kunt u ideaal een hengeltje uitwerpen!

Voor iedereen een passende accommodatie

Onze camping biedt meer dan 200 plekken aan. U mag op deze plekken met allerlei tenten en caravans mee staan en zelfs uw huisdieren mogen mee. De huisdieren mogen niet rond loslopen. Wij bieden de volgende kampeerplaatsen aan:

  • basis kampeerplaats;
  • comfort kampeerplaats;
  • kampeerplaats met privé-sanitair;
  • camperplaats.

Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Een heerlijk overdekt zwembad

Het is in Nederland natuurlijk niet altijd zonnig. En het is heel fijn als u op de mindere dagen ook een lekkere duik kunt nemen. Daarom beschikt de camping ook over een overdekt zwembad! Het zwembad beschikt over een groot zwemgedeelte met daarnaast een klein badje van 8m² (voor de kleine zwemmers).

Het water is 28 graden, dus u hoeft niet bang te zijn het koud te krijgen. Het zwembad is het hele seizoen geopend tot 18:00 uur, en in het hoogseizoen zelfs tot 21:00 uur. U kan dus de hele dag genieten van het heerlijke water!

Ook speelplezier aan het water

Naast heerlijk zwemmen heeft onze camping nog veel meer leuks te bieden. Zo staan er verschillende speeltuinen op het park. En het meest ideale: de grote speeltuin is overdekt. Hierdoor kunnen uw kinderen altijd spelen met slecht weer. Zo kunnen de kids ten alle tijden hun energie kwijt! 

Mochten de kinderen er geen genoeg van krijgen en is er nog energie over? Er is een dubbel animatieprogramma in de zomervakantie en elke dag staan er veel activiteiten op de agenda. Hierdoor hoeft u niet de hele dag op uw kinderen te letten en een dag vol plezier voor de kinderen. Benieuwd naar het animatieprogramma? Hier vindt u meer informatie.

Een plek voor tieners

Ook voor tieners is er veel te doen op de camping. In het jeugdhonk staan grote tv's, biljarttafels en spelcomputers. Een dagje gamen behoort hiermee tot de mogelijkheden. Daarnaast een perfecte ontmoetingsplek om met andere leeftijdsgenoten in contact te komen.

Vrienden gemaakt of meer? Onze disco is de ideale plek om gezellig uit te gaan of om te chillen onder het genot van de nieuwste muziek. 

Camping Friesland aan het water

Lekker sporten op het vakantiepark

Of u nu wilt voetballen, basketballen of tennissen, het kan allemaal op Camping 't Strandheem. Met een multifunctioneel sportveld kunt u alle sporten beoefenen die u wilt. Een potje minigolf behoort ook tot de mogelijkheden. Ook organiseren wij regelmatig wedstrijden. Bewijs hier dat u de allerbeste bent!

Een dagje weg van de camping

Even weg van de camping en iets anders doen dan aan het water liggen? Ook in de omgeving van Friesland is zat te doen! Lekker wandelen en fietsen over de mooie paden en in de prachtige natuur, het bezoeken van historische monumenten, musea of liever meer actie en zin in suikerspinnen en achtbanen? Er is meer dan zat te doen te doen. Bekijk deze pagina voor meer informatie en alle mogelijkheden en tips voor geweldige dagjes uit. 

Een camping lekker dichtbij het water in Friesland

Boek nu een vakantie bij ons in Friesland op een camping dichtbij het water! Er is zoveel leuks te doen op Camping 't Strandheem dat u bijna niet anders kan dan heerlijk vakantie vieren op ons park. Boek daarom nu een mooie kampeerplaats of een huuraccommodatie. Met keuze uit wel 6 verschillende kampeerplaatsen en 5 huuraccommodaties zit er voor iedereen een mooie plek bij!

Boek nu een plekje op Camping't Strandheem