Beste camping in de buurt van Friesland

Heerlijk kamperen is wat veel mensen in de zomer het liefste doen. En als dat dan kan in een mooie omgeving, dan betekent dat vaak een onvergetelijke tijd! Daarom is beste camping in de buurt van Friesland 't Strandheem misschien wel de plek waar u uw vakantie wilt doorbrengen.

Heerlijk zwemmen tijdens de vakantie

Op Camping 't Strandheem op de grens van Groningen met Friesland kunt u heerlijk zwemmen tijdens uw vakantie. De camping beschikt over een overdekt zwembad. In dit overdekte zwembad kunt u heerlijk zwemmen terwijl uw kinderen lekker aan het ravotten zijn in het water. En bovendien leent een overdekt zwembad zich uitstekend voor de druilerige, natte dagen die in Nederland ook vaak voorkomen. 

Beste camping Friesland Zwembad

 

Zwemmen in natuurwater

Wat van Camping 't Strandheem zo'n goede camping maakt, is het feit dat u, naast zwemmen in het overdekte zwembad, ook kunt zwemmen in het strandbad. Deze buitenplas is uitgerust met allerlei leuke speeltoestellen zoals glijbanen en opblaastoestellen. Speelplezier voor iedereen! En wist u dat u, naast zwemmen, ook kan kanoën over de plas? Zo kunt u op uw dooie gemak het water verkennen. 

Speelplezier voor de kids

De beste camping Friesland beschikt naast twee zwemfaciliteiten ook over verschillende speelfaciliteiten voor de kinderen. Zo zijn er verschillende speeltuinen op het park aanwezig, waar uw kinderen zich helemaal uit kunnen leven! Ook is er een jeugdhonk op de camping aanwezig. Hier kunnen de jongeren zich verzamelen en, hopelijk, snel thuis voelen. Hier wordt ook regelmatig een disco georganiseerd, dus de jeugd hoeft zich zeker niet te vervelen.

Animatie

Tijdens de verschillende vakanties en feestdagen staat het recreatieteam klaar om voor de kids een superleuk animatieprogramma op te stellen. Knutselen, spelletjes en sporten, het passeert allemaal de revue. Zo wordt het een onvergetelijke vakantie voor uw kinderen.

Boek nu een plek op de beste camping van Friesland!

Op de beste camping Friesland kunt u kiezen of u met uw eigen kampeermiddel, zoals een caravan of vouwwagen, komt, of dat u een huuraccommodatie reserveert. En de keuze is reuze. Dus zoek een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie uit, en kom lekker vakantie vieren op de beste camping Friesland!

Boek nu uw plekje