Yeah! Een nieuw vakantieseizoen | Klik hier voor de online versie.
Camping 't Strandheem

Yeah! Een nieuw vakantieseizoen

We kunnen bijna niet meer wachten en gelukkig is het dan ook bijna zover....de start van het nieuwe vakantieseizoen 2018. Op 30 maart openen we weer onze deuren en bent u van harte welkom! We starten gelijk met een super gezellig Paasweekend vol leuke activiteiten. Wanneer mogen we u begroeten?

 

Het is Pasen!

Het Paasweekend wordt een bruisende start van het nieuwe vakantieseizoen! We hebben een super gezellig programma gepland met allerlei spelletjes, muziek, dans, speurtochten, alles in het Paasthema. Heeft u onze voordelige Paasarrangementen gezien? U kunt nog boeken voor de verhuur en de kampeerplaatsen van 30/3 tot 2/4!

Lees verder

 

Komt u paasontbijten?

Op zondag 1 april verzorgen wij een heerlijk uitgebreid Paasontbijt voor u in ons restaurant vanaf 09.00 uur. We vinden het natuurlijk super leuk als u ook komt. Begin uw Paasdagen en het nieuwe vakantieseizoen goed en geef u direct op.

Kijk voor meer informatie en prijzen op de website. We zien u graag op zondag 1 april!

Lees verder


Lastminute
Pinksterweekend
18-05 / 21-05
 

Kamperen met een groep?

Sinds vorig jaar hebben wij ook een prachtig ruim groepskampeerterrein, geschikt voor kleine en grote groepen. Op het veld staat een overkapping met picknicktafels en er is een klein kampvuur plaatsje. Daarnaast beschikt het veld over een eigen mooi sanitairgebouw. U kunt hier van 30 maart tot 30 september komen kamperen.

Lees verder

 
Facebook Twitter YouTube
Strandheem
Camping ’t Strandheem
Familie Bruinewoud
Parkweg 2
9865 VP Opende
(0594) 65 95 55
info@strandheem.nl