Nu al uw Zomervakantie 2019 boeken?

Boek nu uw heerlijk zomervakantie 2019 in Groningen

Groningen is misschien niet de eerste vakantiebestemming die u te binnen schiet als u denkt aan de 'zomervakantie 2019'. Zo'n gekke keuze is dit echter helemaal niet!

Onze camping in Groningen ligt namelijk supercentraal en is omringd door allemaal mooie natuurgebieden. ... Centraal, Groningen... We horen 't u bijna denken. Jazeker! Vanaf onze camping staat u binnen vijf minuten in Friesland en binnen een halfuurtje rijdt u al de Drentse grens over. U kunt vanaf onze camping in het hoge noorden dus letterlijk alle kanten op! 

Kom dus ook naar dé gezelligste tienercamping van Nederland!

Tieners weten vaak heel goed wat ze willen (en misschien nog wel beter wat ze niet willen). Onze tienercamping  heeft daarom een speciaal animatieprogramma samengesteld voor tieners. Daarnaast is er altijd ruimte voor de tieners om lekker te chillen in het jeugdhonk. Dé plek om in een ongedwongen sfeer leeftijdsgenoten te ontmoeten! 

 

Gaat u op zomervakantie met jongere kinderen?

Ook met kleinere kinderen beleeft u op onze camping een heerlijke zomervakantie 2019. We hebben namelijk, naast het tieneranimatieteam, ook nog een animatieteam rondlopen dat zich richt tot de jongere kinderen. Andere leuke faciliteiten op ons park zijn:

  • Overdekt zwembad;
  • Strandbad;
  • Disco;
  • Sportvelden;
  • Parkwinkel & cafetaria.

   

Boek nu uw zomervakantie 2019