4 Sterren camping 2018

Beleef een unieke zomervakantie in 2018

Wees er lekker op tijd bij! Boek nu uw zomervakantie in 2018 bij Camping 't Strandheem en heb alle keuze bij het uitzoeken van een mooi plekje.

Bekijk de mogelijkheden voor zomervakantie 2018 bij 't Strandheem

Leukste tienercamping van Nederland

Bent u op zoek naar een gezellige camping waarop u met uw hele gezin de zomervakantie 2018 kunt vertoeven? Camping 't Strandheem maakt het graag alle familieleden naar hun zin. Zo bieden we veel leuke en afwisselende activiteiten aan voor kinderen en tieners. In het hoogseizoen hebben we zelfs een dubbel animatieprogramma (voor kleinere kinderen en tieners), zodat niemand zich een moment hoeft te vervelen! Het enthousiaste animatieteam organiseert gedurende zomervakantie van 2018 dagelijkse diverse activiteiten. Terugkerende activiteiten zijn:

  • Knutselen
  • Sport
  • Shows
  • Theater
  • Musicals
  • Themaweken
  • Spelletjes

Meer informatie over ons uitgebreide animatieprogramma vindt u hier. Tevens hebben we beschikking tot een eigen jeugdhonk voor tieners en een disco. De tieners zullen zich in no time thuis voelen op deze ideale plek om nieuwe vakantievrienden te maken! 

Zomervakantie 2018

Faciliteiten 

Camping 't Strandheem beschikt over een bescheiden verwarmt overdekt zwembad en een peuterbadje waar de kleintjes lekker in kunnen spetteren. In het hoogseizoen worden op gezette tijden pool parties georganiseerd mét disco. Een groot feest dus! Tevens is er een strandbad waar je bij zonnige weer heerlijk in kunt zwemmen of ernaast kunt zonnebaden. Daarnaast kunnen sportliefhebbers ook hun hart ophalen op onze camping. Basketballen, voetballen, tennissen... op ons freegame sportveld is er heel veel mogelijk!

Wij zijn als ANWB camping beoordeeld met 4 sterren

Omgeving

Trek door de prachtige omgeving van Groningen en Friesland. Er valt hier namelijk heel veel te beleven. Van een trektocht door de natuur tot een leuk dagje uit met de kinderen! Breng een bezoekje aan Pieterburen, kijk je ogen uit in Planetron of sla een balletje op de Pitch&Putt baan als je denkt de midgetgolfbaan te zijn ontgroeid. Bekijk hier wat voor leuke activiteiten er nog meer te beleven zijn in de omgeving.

Zomervakantie 2018

Verblijfsmogelijkheden voor uw zomervakantie 2018

Verdeeld over kleine veldjes, zijn er 200 royale kampeerplaatsen aanwezig op onze camping. Genoeg keuze dus! Voor campers zijn er, naast een speciale serviceplaats voor het laden en lossen van water, ook verharde campingplaatsen beschikbaar. Tevens zijn onze sanitaire voorzieningen ruim opgezet, hygiënisch en voorzien van een babyroom en een gezinsdouche. Heeft u zelf geen caravan of tent? Of houdt u niet zo van kamperen? Dan raden we u een lekker comfortabel verblijf in een van onze accommodaties aan. Camping 't Strandheem beschikt over ruime chalets, mobilhomes, Strandheem Lodges en tunneltenten voor maximaal 6 personen.

 

Boek hier uw zomervakantie 2018