Uw verblijf op Camping `t Strandheem en het coronavirus

Geplaatst: 16-03-2020

UPDATE: 19-03-2020

UPDATE: 29-03-2020

UPDATE: 07-04-2020

UPDATE: 12-05-2020

UPDATE: 30-05-2020

Camping `t Strandheem houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staan voorop! 

De camping is geopend! 

Een aantal openbare faciliteiten van de camping zijn gesloten. Hiermee doelende op het eetcafé, de bar, het jeugdhonk/disco en het zwembad. Ook zijn de toiletgebouwen gesloten. Vanaf 10 april zijn de snackbar en de campingwinkel beperkt geopend.

Animatie zomervakantie: Indien mogelijk weer regulier animatieprogramma met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

Campingwinkel: open met aangepast deurbeleid

Eetcafé: vanaf 1 juni zijn het terras en het eetcafé geopend voor max 30 pers. en op basis van reservering. Vanaf 1 juli wordt het maximaal aantal 100 personen.

Jeugdhonk/disco: mogelijk vanaf 1 juli geopend met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

Snackbar: alleen afhaal van patat, snacks en pizza`s en uitsluitend op bestelling.

Speeltuinen en deels overdekte speeltuin: open voor kinderen

Strandbad: het strandbad is geopend. Voor vragen betreffende de corona-regels voor het strandbad kunt u contact opnemen met de eigenaren van het strandbad door te bellen naar 0594 658 040

Toiletgebouwen: vanaf 1 juli geopend met aangepaste maatregelen

Zwembad: geopend met beperkte openingstijden en met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

De receptie is geopend. Echter laten wij maximaal 1 gast toe op de receptie. Wij vragen u vriendelijk om op uw beurt te wachten. Wij schudden geen handen en zullen 1,5 meter afstand van uw bewaren.

Ondanks dat een aantal openbare faciliteiten zijn gesloten zijn onze accommodaties en uw kampeerplek gewoon beschikbaar om er even tussenuit te gaan. U kunt blijven genieten van de omgeving en de natuur en daarbij er te voet en op de fiets op uitgaan. Uiteraard nemen wij wel extra maatregelen wat betreft hygiene zodat u zonder zorgen kunt genieten van een ontspannen verblijf in deze hectische tijd.

 

Veelgestelde vragen over uw verblijf en het Coronavirus

 
Kan ik nog op vakantie ondanks het coronavirus?

Jazeker! Kampeerders met eigen sanitair in de caravan/ camper zijn welkom en ook onze Mobilehomes, Riviera`s en de Aqua zijn geopend. 

Ik heb een vakantie geboekt bij Camping `t Strandheem, maar deze wil ik afzeggen i.v.m. Corona. Krijg ik het geld terug?

Nee u krijgt het geld niet terug; angst is namelijk geen reden om te annuleren. Indien u de vakantie wilt annuleren vanwege het coronavirus dan ontvangt u de verblijfskosten niet terug. Bij annulering zijn de RECRON voorwaarden van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. 

Omboeken

Vanwege het coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boekingen. Het is nu mogelijk uw boeking vanwege het coronavirus uiterlijk 1 dag voor aankomst te wijzigen. U kunt uw verblijf wijzigen naar een andere verblijfsdatum in 2020. Mocht het boekingsbedrag lager uitvallen dan wordt het verschil niet terugbetaald. Als de gewijzigde boeking duurder wordt dan betaalt u het verschil bij. 

Corona-voucher

We hebben gelukkig al veel mensen blij kunnen maken de Corona-voucher. Wij bieden u een voucher aan met een waarde die gelijk staat aan het bedrag dat u reeds heeft aanbetaald. Deze voucher geeft het recht om bij uw vervangende boeking bij ons bedrijf op een later tijdstip de waarde van de voucher te verzilveren. De voucher heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. De voucher geldt voor annuleringen die voor 1 juli 2020 gedaan zijn.

Nieuwe boekingen 2020

Er blijft interesse naar reserveren de zomervakantie van 2020 maar dit gaat tegelijk gepaard met een stuk onzekerheid. Als u nu een boeking maakt voor de zomer van 2020 is het niet verplicht om eerst een aanbetaling te doen. We hebben de betalingen opgeschort naar 14 dagen voor aankomst. Zo kunt u met een gerust hart een boeking maken op Camping `t Strandheem. Voor boekingen met een aankomst datum na 23 augustus 2020 geldt de orginele betalingstermijn; 50% aanbetalen binnen 14 dagen na boeking en de overige 50% uiterlijk 3 weken voor aankomst.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat bepaalde faciliteiten tot en met 1 juni / 1 juli gesloten zijn?

Doordat deze richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief. 

En hoe zit het met de zomervakantie?

Onze verhuuraccommodaties met sanitair zijn geopend en die boekingen kunnen doorgaan. Hetzelfde geldt voor kampeerplaatsen met privé sanitair. Voor kamperen op een basis of comfortplaats is dit mogelijk indien u over een eigen sanitair (chemisch toilet) beschikt. Voor kampeerders zonder eigen sanitair (chemisch toilet); in afwachting van verdere maatregelen weten we niet hoe de situatie over een paar weken is. Het stappenplan van het kabinet biedt perspectief, iets om naar toe te werken en naar uit te kijken. Vanaf 1 juli mag het sanitairgebouw weer open!

Ik heb een (voor-)seizoenplaats of vaste plaats op Camping `t Strandheem, kan ik mijn betalingstermijnen uitstellen?

We houden onze betalingstermijnen en verplichtingen aan en verwachten dat onze gasten zich hier aan houden.  

Wij volgen de laatste ontwikkelingen nauwlettend en als er wat verandert, zullen wij dit direct communiceren op onze website.

Blijf gezond en pas goed op uzelf en elkaar! 🧡

Team Camping `t Strandheem

Nieuws overzicht