Uw verblijf op Camping `t Strandheem en het coronavirus

Geplaatst: 16-03-2020

UPDATE: 19-03-2020

UPDATE: 29-03-2020

Camping `t Strandheem houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staan voorop! 

De camping gaat gewoon op 27 maart open. Alle openbare faciliteiten van de camping zijn gesloten tot in ieder geval 6 april. Hiermee doelende op de horeca (eetcafé, bar & snackbar), het winkeltje, het jeugdhonk/disco en het zwembad. Ook zijn de toiletgebouwen gesloten. Het animatieprogramma van de Pasen komt te vervallen.

De receptie is wel geopend. Echter laten wij maximaal 1 gast toe op de receptie. Wij vragen u vriendelijk om op uw beurt te wachten. Wij schudden geen handen en zullen 1,5 meter afstand van uw bewaren.

Ondanks dat de openbare faciliteiten zijn gesloten zijn onze accommodaties en uw kampeerplek gewoon beschikbaar om er even tussenuit te gaan. U kunt blijven genieten van de omgeving en de natuur en daarbij er te voet en op de fiets op uitgaan. Uiteraard nemen wij wel extra maatregelen wat betreft hygiene zodat u zonder zorgen kunt genieten van een ontspannen verblijf in deze hectische tijd.

Heeft u tot 6 april al een verblijf geboekt op Camping `t Strandheem dan kunt u dus gewoon komen. Wilt u toch liever op een ander moment vakantie komen vieren dan kunt u uw vakantie omboeken.

Veelgestelde vragen over uw verblijf en het Coronavirus

 
Kan ik nog op vakantie ondanks het coronavirus?

Jazeker! Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te lassen. Camping `t Strandheem is geopend en u kunt gewoon genieten van uw geboekte vakantie. 

Ik heb een vakantie geboekt bij Camping `t Strandheem, maar deze wil ik afzeggen i.v.m. Corona. Krijg ik het geld terug?

Nee u krijgt het geld niet terug; angst is namelijk geen reden om te annuleren. Indien u de vakantie wilt annuleren vanwege het coronavirus dan ontvangt u de verblijfskosten niet terug. Bij annulering zijn de RECRON voorwaarden van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. 

Vanwege het coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boekingen. Het is nu mogelijk uw boeking vanwege het coronavirus uiterlijk 1 dag voor aankomst te wijzigen. U kunt uw verblijf wijzigen naar een andere verblijfsdatum in 2020. Mocht het boekingsbedrag lager uitvallen dan wordt het verschil niet terugbetaald. Als de gewijzigde boeking duurder wordt dan betaalt u het verschil bij. De boekingsvoorwaarden blijven ongewijzigd en bij het omboeken is er geen sprake van een nieuwe boeking. De annulerings- en betaaltermijnen van uw oorspronkelijke boekingen wijzigen niet.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat bepaalde faciliteiten tot en met 6 april gesloten zijn?

Doordat deze richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief. 

En hoe zit het met Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie?

In afwachting van verdere maatregelen weten we niet hoe de situatie over een paar weken is. We kunnen dus ook nog geen antwoord geven op vragen over uw verblijf voor deze periodes. 

Ik heb een (voor-)seizoenplaats of vaste plaats op Camping `t Strandheem, kan ik mijn betalingstermijnen uitstellen?

We houden onze betalingstermijnen en verplichtingen aan en verwachten dat onze gasten zich hier aan houden.  

Wij volgen de laatste ontwikkelingen nauwlettend en als er wat verandert, zullen wij dit direct communiceren zowel op onze website als op onze Facebookpagina.

Blijf gezond en pas goed op uzelf en elkaar! 🧡

Team Camping `t Strandheem

Nieuws overzicht