Uw verblijf op Camping `t Strandheem en het coronavirus

Geplaatst: 16-03-2020

 

UPDATE: 24-06-2020

Camping `t Strandheem houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staan voorop! 

De camping is geopend! 

Animatie zomervakantie t/m 21 augustus: Regulier animatieprogramma met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

Campingwinkel: open met aangepast deurbeleid

Eetcafé/ Terras: Op het terras kunt u plaatsnemen, reserveren is niet nodig. Het eetcafé geopend op basis van reservering. U kunt vanaf 16:00 uur voor de dag zelf telefonisch uw reservering plaatsen: 0594 743113

Jeugdhonk/disco: Geopend met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

Snackbar: alleen afhaal van patat, snacks en pizza`s en uitsluitend op telefonische bestelling vanaf 16:30 uur: 0594 743113

Speeltuinen en deels overdekte speeltuin: open voor kinderen

Strandbad: het strandbad is geopend. Voor vragen betreffende de corona-regels voor het strandbad kunt u contact opnemen met de eigenaren van het strandbad door te bellen naar 0594 658 040

Toiletgebouwen: Geopend! Er wordt regelmatig extra schoongemaakt en er is een restrictie aantal pers. per toiletgebouw

Zwembad: geopend met beperkte openingstijden en met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

De receptie is geopend. Echter laten wij maximaal 2 gasten toe op de receptie. Maximaal 1 persoon per gezin. Wij vragen u vriendelijk om op uw beurt te wachten. Wij schudden geen handen en zullen 1,5 meter afstand van uw bewaren.

Veelgestelde vragen over uw verblijf en het Coronavirus

 
Kan ik nog op vakantie ondanks het coronavirus?

Jazeker! Vanaf 15 juni zijn de toieltgebouwen geopend dus zijn alle kampeerders van harte welkom! Ook zijn al onze verhuur accommodaties geopend. 

Ik heb een vakantie geboekt bij Camping `t Strandheem, maar deze wil ik afzeggen i.v.m. Corona. Krijg ik het geld terug?

Nee u krijgt het geld niet terug; angst is namelijk geen reden om te annuleren. Indien u de vakantie wilt annuleren vanwege het coronavirus dan ontvangt u de verblijfskosten niet terug. Bij annulering zijn de RECRON voorwaarden van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. 

Omboeken

Vanwege het coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boekingen. Het is nu mogelijk uw boeking vanwege het coronavirus uiterlijk 1 dag voor aankomst te wijzigen. U kunt uw verblijf wijzigen naar een andere verblijfsdatum in 2020. Mocht het boekingsbedrag lager uitvallen dan wordt het verschil niet terugbetaald. Als de gewijzigde boeking duurder wordt dan betaalt u het verschil bij. 

Nieuwe boekingen 2020

Op 24 juni 2020 was er een persconferentie waarbij er veel versoepelingen zijn gecomminceerd. Vanwege deze postieve berichten hebben wij besloten dat alle boekingen gemaakt vanaf 24 juni 2020 wederom de orginele betalingstermijn geldt; 50% aanbetalen binnen 14 dagen na boeking en de overige 50% uiterlijk 3 weken voor aankomst.

Wij volgen de laatste ontwikkelingen nauwlettend en als er wat verandert, zullen wij dit direct communiceren op onze website.

Blijf gezond en pas goed op uzelf en elkaar! 🧡

Team Camping `t Strandheem

Nieuws overzicht