Coronamaatregelen camping 't Strandheem

UPDATE: 14-10-2020

Camping `t Strandheem houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. U bent van harte welkom op de camping. Wij hanteren een aantal maatregelen waarbij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten voorop staat! 

Op onze camping hanteren wij de volgende maatregelen

Campingwinkel: Open met aangepast deurbeleid

Eetcafé/ Terras: Per 14 oktober 2020 zijn het eetcafé en de bar gesloten op last van de overheid.

Jeugdhonk/disco: Geopend met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

Snackbar: Alleen afhaal van patat, snacks en pizza`s en uitsluitend op telefonische bestelling vanaf 16:30 uur: 0594 743113

Speeltuinen en deels overdekte speeltuin: Open voor kinderen

Strandbad: het strandbad is geopend. Voor vragen betreffende de corona-regels voor het strandbad kunt u contact opnemen met de eigenaren van het strandbad door te bellen naar 0594 658 040

Toiletgebouwen: Het hoofdtoiletgebouw is geopend! Er wordt regelmatig extra schoongemaakt en er is een restrictie aantal pers. per toiletgebouw. Het achterste toiletgebouw nabij de visvijver is gesloten voor het het seizoen van 2020.

Zwembad: Geopend met beperkte openingstijden en met restrictie aantal pers. en aanvullende maatregelen

De receptie is geopend. Echter laten wij maximaal 2 gasten toe op de receptie. Maximaal 1 persoon per gezin. Wij vragen u vriendelijk om op uw beurt te wachten. Wij schudden geen handen en zullen 1,5 meter afstand van uw bewaren.

De camping sluit op zondag 25 oktober om 17:00 uur haar deuren voor het seizoen van 2020. 26 maart 2021 gaat de camping weer open!

Wij volgen de laatste ontwikkelingen nauwlettend en als er wat verandert, zullen wij dit direct communiceren op deze pagina.

Blijf gezond en pas goed op uzelf en elkaar! 🧡

Team Camping `t Strandheem