Coronamaatregelen camping 't Strandheem

UPDATE: 23-03-2021

Op 26 maart openen wij onze deuren weer voor een nieuw vakantieseizoen!

Camping `t Strandheem houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. U bent vanaf 26 maart weer van harte welkom op de camping. Wij hanteren een aantal maatregelen waarbij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten voorop staat! 

Facaliteiten:

Receptie: Geopend, waarbij maximaal 1 persoon (per gezin) bij de receptie toegestaan. Het dragen van een mondkapje is verplicht.                                      Openingstijden ma - za 09:00 - 17:00 uur | Zondag 09:00 - 13:00 uur

Toiletgebouwen: Geopend, het dragen van een mondkapje is verplicht. 

Snackbar: Geopend voor afhaal van patat, snack en pizza. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Openingstijden Vrijdag 17:00 - 20:00 uur                         Zaterdag en zondag 12:00 - 20:00 uur

Eetcafé: Tot nader orde gesloten.

Zwembad: Tot nader orde gesloten.

Jeugdhonk: Tot nader orde gesloten.

Speeltoestellen / deels overdekte speeltuin: Er kan gewoon buiten gespeeld worden!

Animatie: Tijdens Pasen is er een animatieteam aanwezig!

Corona voucher:

Vanwege de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus, is de corona voucher geïntroduceerd. De corona voucher is een tegoedbon. Deze kun je als betaalmiddel gebruiken om een andere vakantie te boeken omdat het oorspronkelijk geboekte verblijf niet door kon gaan. De waarde van de corona voucher is gelijk aan de reissom die al is betaald.

De vouchers worden niet meer uitgegeven. De corona vouchers die al zijn uitgegeven, kun je tot 1 juni 2021 gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking met een aankomstdatum van uiterlijk 30 september 2021.
 
Lees ook de HISWA-RECRON voorwaarden van de corona-voucher.
 

Wij volgen de laatste ontwikkelingen nauwlettend en als er wat verandert, zullen wij dit direct communiceren op deze pagina.

Blijf gezond en pas goed op uzelf en elkaar! 🧡

Team Camping `t Strandheem