Coronamaatregelen camping 't Strandheem

UPDATE: 01-10-2021

Camping `t Strandheem houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. U bent vanaf 26 maart weer van harte welkom op de camping. Wij hanteren een aantal maatregelen waarbij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten voorop staat! 

Faciliteiten:

Receptie: Geopend. Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00 uur | Zondag 09:00 - 13:00 uur

Toiletgebouwen: Geopend.

Snackbar: In het weekend geopend voor afhaal van patat, snack en pizza. Openingstijden: Vrijdag 17:00 - 20:00 uur | Zaterdag en zondag 12:00 - 20:00 uur

Eetcafé / terras: U kunt in ons eetcafé of op het terras terecht voor een (warme) drank en gebak of voor een borrelhapje en drankje. Het eetcafé en daarbij het terras zijn vanaf 17:00 uur geopend voor de dinerkaart. Openingstijden: Vrijdag t/m zondag 17:00 - 21:00 uur

Zwembad: Geopend.

Jeugdhonk: Geopend. 

Speeltoestellen / deels overdekte speeltuin / springkussen: Er kan gewoon buiten gespeeld worden!

Openingstijden faciliteiten 11 oktober t/m 31 oktober 

Corona voucher:

Vanwege de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus, is de corona voucher geïntroduceerd. De corona voucher is een tegoedbon. Deze kun je als betaalmiddel gebruiken om een andere vakantie te boeken omdat het oorspronkelijk geboekte verblijf niet door kon gaan. De waarde van de corona voucher is gelijk aan de reissom die al is betaald.

De vouchers worden niet meer uitgegeven. De corona vouchers die al zijn uitgegeven, kun je tot 1 juni 2021 gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking met een aankomstdatum van uiterlijk 15 oktober 2021.
 
Lees ook de HISWA-RECRON voorwaarden van de corona-voucher.
 

Blijf gezond en pas goed op uzelf en elkaar! 🧡

Team Camping `t Strandheem