Camping in Noord-Nederland

Het noorden van Nederland bestaat uit de provincies FrieslandGroningen en Drenthe. Op de grens van Friesland en Groningen vindt u onze camping 't Strandheem. Noord-Nederland kenmerkt zich door uitgestrekte natuur, mooie bezienswaardigheden, nuchtere mensen en gastvrijheid. Onze camping in Noord-Nederland is een centrale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Een dagje de natuur in, een spectaculaire uitstapje met de kinderen of historische bezienswaardigheden bekijken, er is voor ieder wat wils!

Overnachten op onze camping in Noord-Nederland

Kampeerliefhebbers zijn helemaal op hun plek bij 't Strandheem! De royale kampeerplaatsen zijn verdeeld over kleine veldjes, waardoor u makkelijk in contact komt met andere kampeerders, maar toch genoeg privacy hebt. Alle kampeerplaatsen beschikken over 10 Ampère elektriciteit. Gaat u voor een luxere Comfortplaats of Sanitairplaats, dan beschikt u ook over kabel TV, wateraansluiting, vuilwaterafvoer en eventueel privé sanitair.

Wist u dat u ook diverse kampeerarrangementen en voordeelweekenden kunt boeken?

Direct onze camping in Noord-Nederland boeken!

Camping Noord-Nederland-spelen

Tienercamping in Noord-Nederland

Tijdens het hoogseizoen bieden wij meerdere animatieprogramma's aan. Eén voor jonge kinderen en één speciaal voor tieners. Daarnaast is er ook een overdekt zwembad waar regelmatig poolparties met disco worden georganiseerd. Verder kunnen de tieners ook terecht in het jeugdhonk, de disco, het strandbad of het multifunctionele sportveld. Kortom, een echte camping voor tieners!

Ik wil boeken!